04 / 05 / 2024

Garanti emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 15 bin TL yatırılacak!

Garanti emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 15 bin TL yatırılacak!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Garanti BBVA'nın yeni emekli paketiyle emekli vatandaşların hesaplarına 15 bin TL yatırılacak. İşte Garanti BBVA Nisan 2024 yeni emekli paketi...



Geçim sıkıntısı çeken milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren emekli promosyonları peş peşe açıklanıyor. Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli promosyonları kamu bankalarında yüzde 166 yükselerek, 12 bin TL'ye dayanırken, özel bankalarda da emekli promosyon ödemelerinde yaşanan artış yüzde 44'e ulaştı.

Milyonlarca emekli banka banka Nisan 2024 emekli promosyon rakamlarını araştırırken, en çok merak edilen bankalar arasında Garanti BBVA yer alıyor.

GARANTİ EMEKLİ PROMOSYON NİSAN 2024

Garanti BBVA tarafından paylaşılan detaylara göre Garanti BBVA Emekli Promosyon Kampanyası 30 Nisan 2024 tarihinde sona erecek. Emekli maaşlarını Garanti BBVA'ya taşıyanlara 15 bin liraya ulaşan promosyon imkanı sunuluyor. 

Garanti BBVA’da emekli maaşı 10 bin liraya kadar olan emekliler için 6 bin 250 lira,
10 bin lira ile 15 bin lira arasında maaş alan emekliler için 10 bin lira, 
15 bin lira ile 20 bin lira arasında maaş alan emekliler için 12 bin 500 lira,
20 bin lira ve üzeri maaş alan emekliler içinde 15 bin TL promosyon ödemesi yapılıyor. 

Paylaşılan detaylara göre Garanti BBVA Nisan 2024 paketinden maaşlarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekliler yararlanabiliyor.

Garanti emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 15 bin TL yatırılacak!

GARANTİ EMEKLİ PROMOSYONU İÇİN NASIL BAŞVURULUR?

SSK veya Bağ-Kur’dan emekli olacak olanların SGK müdürlüklerine giderek veya e-Devlet aracılığıyla Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde, Emekli Sandığı’ndan emekli olacakların da kuruma verecekleri emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçmeleri gerekli.

Maaşını Garanti BBVA'ya taşıyacak olan emekli vatandaşlar da henüz müşteri olmamaları halinde Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşteri olabiliyor ve maaşlarını kolay bir şekilde taşıyabiliyor. 

Garanti BBVA müşterisi olunması ve emekli aylığının PTT veya başka bir banka aracılığıyla alınması durumunda da Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği gerçekleştirilebiliyor. 

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli promosyon ödemeleri Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanmasının ardından, Garanti BBVA’ya ilk aylığın yatmasından sonra ilk 3 iş günü içinde yapılıyor. 
 

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Tahliye taahhütnâmesinde buna dikkat!

Bakan Özhaseki açıkladı: 485 milyar TL destekle İstanbul'u dönüştüreceğiz!

Ev sahiplerine kiralama uyarısı: Tüm ev için her yıl özel sigorta yaptırın!


Geri Dön