29 / 04 / 2024

Garanti Koza'dan Çamlıca'ya lüks dubleks konut projesi

Garanti Koza'dan Çamlıca'ya lüks dubleks konut projesi

Garanti Koza, başarılı mimar Murat Tabanlıoğlu ile Çamlıca'da yepyeni bir konut projesine imza atıyor



Sahip olduğu 62 yıllık deneyim ile Türk inşaat sektörünün en köklü şirketlerinden biri olan Garanti Koza, başarılı mimar Murat Tabanlıoğlu ile Çamlıca'da yepyeni bir konut projesine imza atıyor. Yaptığı kaliteli işlerle tanınan Garanti Koza, Avrupa yakasından sonra bu kez de Anadolu yakasını ultra lüks bir dubleks konut projesiyle tanıştırıyor. 

Gayrimenkul sektöründeki 62 yıllık tecrübesi ile yurtiçi ve yurtdışında birçok önemli konut-taahhüt işine imza atan Garanti Koza, portföyüne yepyeni bir proje daha ekledi. Anadolu yakasının gözde semti Çamlıca'da 9 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan 10 blokluk konut projesi, başarılı işleriyle tanınan Garanti Koza yöneticileri ve Mimar Murat Tabanlıoğlu'nu biraraya getirdi.

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü İlkel ve Mimar Murat Tabanlıoğlu'nun imzalarıyla start alan yeni proje, lüks konut sektörüne yeni bir soluk getirerek, “kişiye özel” seçimleri içerecek. Şükrü İlkel yeni projeleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede “Murat Tabanlıoğlu gibi kendi alanında köklü bir gelenekten gelen, başarılı ve yaptıklarıyla adından söz ettiren bir mimar ile çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sadece kaliteli işlere imza atma prensibiyle yoluna devam eden Garanti Koza'nın, yeni konut projesi ile Çamlıca bölgesinde ve sektörde önemli bir fark yaratacağına inanıyoruz.” dedi. 

Yurtiçi ve yurtdışında birçok tanınmış işe imza atan ve mesleğini “tasarım yönetimi” bilgisiyle kaynaştırmayı başaran ender mimarlardan olan Murat Tabanlıoğlu'nun imzasını taşıyacak olan yeni Garanti Koza projesi, Çamlıca'da yer alan diğer konut projelerinden konsept olarak farklılaşarak geleneksel Türk mimarisi ve çağdaş çizgilerin sentezinden oluşacak. Projede yer alacak konutların en dikkat çekici yönü de satın alanların isteğine göre dizayn edilebilecek ve bahçe ve çatı dubleks alternatifleriyle satılabilecek olması. 

Garanti Koza, 1948'de kuruluşundan bu yana, üstün kalite anlayışı çerçevesinde tamamladığı  önemli projelerle kazanılan haklı bir ün kazanmış, güçlü  bir inşaat firmasıdır. Barajlardan HES'lere, sulama projelerinden diğer alt yapı tesislerine, havalimanlarından metro ve karayollarına kadar farklı alanlarda inşaat projelerine imza atan Garanti Koza'nın yüksek teknoloji içeren endüstriyel tesisler, çok katlı iş ve ticaret, turizm, konut, hastane, marina, kentsel ve kent dışı geliştirme projelerinin yanı sıra ihtisas gerektiren tarihi renovasyon projeleri de bulunmaktadır. Garanti Koza, 2004 yılından itibaren sahip olduğu taahhüt deneyimlerini gayrimenkul geliştirme alanında değerlendirerek yeni araziler geliştirmek ve konut sektöründe büyümek hedefiyle yoluna devam etmektedir. 

--

Garanti Koza, Çamlıca'da, satın alanların isteğine göre dizayn edilebilecek lüks dubleks konut projesi inşa edecek.

Garanti Koza'dan yapılan açıklamaya göre, Çamlıca'da 9 bin metre karelik alan üzerine inşa edilecek olan 10 blokluk konut projesi, mimar Murat Tabanlıoğlu imzasını taşıyacak.

Çamlıca'da yer alan diğer konut projelerinden konsept olarak farklılaşarak geleneksel Türk mimarisi ve çağdaş çizgilerin sentezinden oluşacak projede yer alacak konutların en dikkati çekici yönü de satın alanların isteğine göre dizayn edilebilecek ve bahçe ve çatı dubleks alternatifleriyle satılabilecek olması.

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü İlkel, yeni projeleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Murat Tabanlıoğlu gibi kendi alanında köklü bir gelenekten gelen, başarılı ve yaptıklarıyla adından söz ettiren bir mimar ile çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sadece kaliteli işlere imza atma prensibiyle yoluna devam eden Garanti Koza'nın, yeni konut projesi ile Çamlıca bölgesinde ve sektörde önemli bir fark yaratacağına inanıyoruz" dedi.
AA

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Satın alana göre dizayn olanağı
Garanti Koza, Çamlıca'da, satın alanların isteğine göre dizayn edilebilecek lüks dubleks konut projesi inşa edecek. Yapılan açıklamaya göre, Çamlıca'da 9 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan 10 blokluk konut projesi, mimar Murat Tabanlıoğlu imzasını taşıyacak.

Gelenekle çağdaşın sentezi
Çamlıca'da yer alan diğer konut projelerinden konsept olarak farklılaşarak geleneksel Türk mimarisi ve çağdaş çizgilerin sentezinden oluşacak projede yer alacak konutların en dikkati çekici yönü de satın alanların isteğine göre dizayn edilebilecek ve bahçe ve çatı dubleks alternatifleriyle satılabilecek olması.
Tebernüş Kireçci

İsteğe göre tasarlanan lüks konut
Garanti Koza, Çamlıca'da, satın alanların isteğine göre dizayn edilebilecek lüks dubleks konut projesi inşa edecek. Garanti Koza'dan yapılan açıklamaya göre, Çamlıca'da 9 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan 10 blokluk konut projesi, mimar Murat Tabanlıoğlu imzasını taşıyacak. Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü İlkel, yeni projeleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Murat Tabanlıoğlu'nun ünlü bir mimar olduğunu ve yeni konut projesi ile Çamlıca bölgesinde önemli bir fark yaratacağına inanıyoruz'' dedi.
Sabah


Geri Dön