04 / 05 / 2024

Garanti'nin Hızlı Taşın videosuna Internet Advertising ödülü!

Garanti'nin Hızlı Taşın videosuna Internet Advertising ödülü!

Mortgage Uzmanı Garanti, hazırladığı esprili Hızlı Taşın videosuyla, ABDnin internet reklamı alanındaki en prestijli yarışmalarından Internet Advertising Competition 2011de, Online Video kategorisinde Üstün Başarı (Outstanding Online Video) ödülünü aldı.



Yeni evlerine taşınan bir grup öğrencinin sıra dışı bir yöntemle eşya taşımalarını konu alan ve  http://www.hizlitasin.com sitesinden ulaşılabilen video, izleyiciler tarafından uzun süre gerçek bir olay zannedildi. İnternette hızla paylaşılan ve büyük beğeni toplayan film bir ay içerisinde 500 bin kişi tarafından izlendi ve birçok video sitesinde bir hafta boyunca en çok izlenen video olarak görüntülendi. Ayrıca birçok  ulusal televizyon kanalının haber programalarında da haber olarak yayınlandı. 

Garantinin ödül alan esprili videosunda, kolileri eliyle taşımaktan yorulan gençler, işin kolayını kaldıraç kullanmakta buluyor. Kaldıracın bir ucuna kolileri yerleştirip öbür ucuna atlayarak eşyaların balkona fırlatılmasını sağlayan gençler, televizyonu ulaştırmakta başarısız oluyor. Video, televizyonun yere düşüp parçalanması ve gençlerin kahkalarıyla sona eriyor.

 


Geri Dön