29 / 04 / 2024

Gardens Of Babylon Bodrum Evleri'nde 494 bin Euro'ya! Peşinde yüzde 20 indirim!

Gardens Of Babylon Bodrum Evleri'nde 494 bin Euro'ya! Peşinde yüzde 20 indirim!

2009 Ağustos ayında Çakırlar Şirketler Grubu tarafından hizmete sunulan Gardens Of Babylon Bodrum Evleri'nde fiyatlar 435 bin ile 494 bin Euro arasında farklılık gösteriyor...



Gardens Of Babylon Bodrum Evleri'nde yılbaşına kadar fiyatlar üzerinden yüzde 20 indirim yapılıyor. Projede son 8 konutun satışı devam ediyor. Gardens Of Babylon'da kalan son konutların alanları 101 ile 107 metrekare arasında değişen 2+1'lerden oluşuyor. Fiyatlar ise 435 bin ile 494 bin Euro arasında farklılık gösteriyor.

Bodrum’un en güzel bölgelerinden Kadıkalesi’nde 2009 Ağustos ayında Çakırlar Şirketler Grubu tarafından hizmete sunulan Gardens of Babylon, konforlu bir otel ve rezidans olmanın yanı sıra, yılın 12 ayı açık sağlık, güzellik, keyif ve eğlence merkezi…  Gardens of Babylon, Bodrum’da bir keyif karması sunuyor…

Bodrum’un masmavi denizini kucaklayan doğası içinde Gardens of Babylon, bir keyif karması sunuyor… Suitler ve villalardan oluşan otel ve rezidanslarında ayrıcalıklı hizmet veren Gardens of Babylon, güzellik ve sağlık merkezi, restoranları, işten kopamayanlar için toplantı salonlarıyla 12 ay boyunca Bodrum’da olmak için farklı nedenler yaratıyor.

Turizm yatırımlarıyla 20 yılı aşkın tecrübeye sahip Çakırlar Şirketler Grubu, Gardens of Babylon’u, Kadıkalesi’nde 40.000 metrekare arazide konumlandırdı. Denize hakim Gardens of Babylon’da farklı konseptlerden oluşan 23 King Suite, 28 Göl Villası, 1 Penthouse, 1 adet içinde şelale bulunan Balayı Suite, 63 Rezidans bulunuyor. Misafirler kendi zevk ve tatil beklentilerine uygun odayı seçtikten sonra 7 farklı mutfaktan oluşan restoranlarda da damak tadlarına uygun lezzetleri seçebiliyorlar.

Gardens of Babylon Rezidansları’nın sunduğu keyif karmasını, kendi alanında başarılara imza atmış isimler zenginleştiriyor. Sağlıklı beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç keyifli bir arınma için Gardens of Babylon’da. Moda tasarımcısı Özlem Süer farklı tarzını Gardens of Babylon’daki butiğinde konuklarla paylaşıyor.

Gardens of Babylon King suitleri misafirlerini Uzakdoğu’dan İngiliz tarzına 7 farklı konsept ile tanıştırıyor. Her King Suite farklı bir dünyaya kapı açıyor… King Suitler misafirlerin konforu düşünülerek, tamamı dubleks olarak hazırlandı. Yemek sonrası odada şöminenin keyfini çıkarırken, yatak odasında bulunan jakuzide denize karşı keyifli zaman geçirilebiliyor. Dileyen odanın geniş terasında denize karşı güneşlenebiliyor. Tüm King Suitlerin hakim olduğu deniz manzarası dinlendirirken keyiflendiriyor.

Tamamı deniz manzaralı 63 rezidans, 1+1, 2+1, 3+1 olarak daire yada dubleks villa olarak tasarlandı. 1+1 tipindeki dairelerin büyüklükleri 85 ile 94 m2 arasında, 2+1’ler 93 ile 180 m2 arasında değişiyor. 3+1 dairelerin büyüklüğü 109 ile 197 m2 arasında olarak planlandı. Rezidansların %90’ı sahiplerini bulurken son 8 rezidansın satışı devam ediyor. Rezidans alan misafirler aynı gün tapularını alıp, yerleşebiliyor. Tüm rezidanslarda kartlı kapı sistemi, Siemens tam ankastre beyaz eşyalar (bulaşık makinası, çamaşır makinası, fırın, seramik ocak, aspiratör), LG klima sistemleri, Samsung LCD TVler, VANUCCI mutfaklar, HUPPE jakuzi ve duşakabinleri, küçük ev aletleri, tüm mobilyalar ve bahçe mobilyaları gibi her detay bulunuyor. Rezidanslar, sahiplerinin isteğine bağlı olarak dönemsel olarak butik otel tarzında Gardens of Babylon tarafından işletiliyor. Gelirin %75’ini rezidans sahibi alırken %25’ini işletme alıyor. Rezidans sahipleri satın alma rakamlarını 10 ila 12 yılda geri kazanırken, yatırımları ise ömür boyu 5 yıldızın üstünde bir konseptin içerisinde yer alıyor.

High Sağlık Merkezi; Dr. Ender Saraç yönetiminde 12 ay boyunca sağlıklı yaşama yönelik programlarıyla ziyaretçilerin doğal yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyor. İstanbul dışında ilk kez Gardens of Babylon’da açılan merkez, 1400 metrekarelik bir alanda yer alıyor. İçersinde sağlıklı yemeklerin sunulduğu High Diyet Restoran bulunuyor. High Sağlık Merkezi misafirleri, arzu ederlerse düzenlenen yemek kurslarına katılarak, program boyunca yedikleri yemeklerin tariflerini öğrenebiliyorlar. Merkezde uzman doktorlar tarafından kan tahlilleri, vücut analizleri yapılarak çok özel bir hizmet sunuluyor. Konuklar, yılın her döneminde diledikleri tarzda bir suite oda veya rezidans kiralayarak uzmanlar eşliğinde zayıflayabiliyor.

Gardens of Babylon’da misafirlerin kendilerini şımarttıkları diğer bir nokta da Muu Spa & Wellness… Burada geleneksel hamam, kese, köpük masajı, VIP Hamam, aile hamamı, VIP Spa gibi farklı alternatifler bulunuyor… Muu Spa & Wellness VIP salonları ile de Bodrum’da bir ilki misafirlerine sunuyor… Konuklar diledikleri takdirde VIP hamamdan yararlanırken, VIP masaj odalarında masaj sonrası jakuzide çikolata, şampanya banyosu da yapabiliyor…

Kendini yenilemek, zamanın üzerinde bıraktığı izleri yok etmek isteyenler Dr. Tunç Tiryaki, Dr. Seyfi Akbay, Dr. Aylin Uğun ve Dr. Gülriz Kargül gibi uzman isimlerin buluştuğu Gardens Of Babylon içersindeki Clinics of İstanbul’a geliyor. Burada kaş kaldırmadan, yüz germeye, liposuction’dan şekillendirmeye kadar farklı ameliyatlar yapılırken (bu operasyonlar Bodrumda anlaşmalı özel hastanede uygulanıyor) botox, dolgu, saç ekimi gibi çeşitli cerrahi olmayan estetik tedaviler de yapılıyor. Clinic of İstanbul ziyaretçileri, gerek duydukları müdahaleleri burada yaptırarak rezidanslarında veya konforlu odalarında dinlenebiliyorlar…

Gardens of Babylon sahilinde kurulan küçük bir Yunan kasabası ile farklı bir eğlence anlayışı sunuyor… Yunan adalarındaki eğlence ve lezzet konsepti, Beach Club ve Elani Yunan restoranında sergileniyor.

Gardens of Babylon’da çok farklı lezzetleri bir arada bulmak mümkün… Shish Ottoman Cuisine, Elani Greek Cuisine, Piazza Italian Cuisine, Eiffel French Cuisine de Voyage, Quaya Club, Laliya Lounge Bar, High Healthy Cuisine, Nunu Sea Food ile ziyaretçiler her gün farklı bir tadı denetimleyebiliyor…
 
Gardens of Babylon’un 12 ay boyunca hizmet verdiği değişik büyüklükteki toplantı salonları, balo salonu veya kır bahçesinde iş toplantıları, özel davetler, kokteyller, kır düğünleri, havuz başı düğünleri ve konserler için 2000 kişiyi ağırlayabilecek özel alanlar sunuyor.


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön