Kent Haberleri

Garip adası 950 milyon TL'ye satılığa çıktı!

Fi Yapı, son dakika açıklamasıyla Garip Adası'nın satılığa çıkarıldığını duyurdu. Fikret İnan imzası taşıyan açıklamada, adanın 950 milyon TL'ye satışa sunulduğu açıklandı. İşte şirket tarafından yapılan o açıklama...Fikret İnan imzası taşıyan açıklamada, adanın 950 milyon TL'ye satışa sunulduğu belirtildi

Fi Yapı, son dakika açıklamasıyla Garip Adası'nın satılığa çıkarıldığını duyurdu. Fikret İnan imzası taşıyan açıklamada, adanın 950 milyon TL'ye satışa sunulduğu belirtildi.

Açıklamada ayrıca, ilgilenen kişilerin şirket telefonunu arayarak randevu almaları gerektiği ve telefonda bilgi verilmeyeceği vurgulandı. Yetki belgesi talep edilmemesi konusunda da uyarıda bulunuldu ve aracı kabul edilmeyeceği bildirildi.

İşte şirket tarafından yapılan o açıklama...

Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama:

Şirketimize ait Garip Adası 950.000.000TL bedele satılıktır. İlgilenen kişilerin şirket telefonunu arayarak randevu alması gerekiyor telefonda bilgi verilmeyecektir. Yetki belgesi talep etmeyin aracı kabul etmiyoruz.

Fİ YAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 
Koza Mah. Atatürk Bulvarı Fi Yapı Sitesi V Blok No: 28V/26 ESENYURT/İSTANBUL 
Tel: 0 (212) 672 7007 / 0 (850) 242 3497 www.fiyapi.com.tr – info@fiyapi.com.tr

tıklayın

Garip Adası, Ege Denizi'nde yer alan ve İzmir'e bağlı Türk adalarından biridir. Ada, Dikili'nin Bademli Koyu'nun eşsiz güzelliği ile çevrilidir ve Kalem Adası ile komşudur. Ana yol güzergahlarından uzaklığı nedeniyle yeterince keşfedilmemiş olan ada, bakir doğasıyla dikkat çeker. Dalgaların oluşturduğu benzersiz tiyatro sahnesiyle, Türkiye'de gezilebilecek en güzel yerlerden biridir.

Garip Adası'nın kıyıya yakın bölgesinde ise Kalem Adası yer almaktadır. Ada ziyaretçileri, deniz kanoları ile bu iki adaya ulaşabilirler. Ayrıca Dikili'de Garip Adası ve Kalem Adası dışında Karaada, Kızkulesi Adası, Güvercin Adası ve İkikızkardeşler Adası gibi diğer adalar da bulunmaktadır.

Turizm açısından oldukça popüler bir destinasyon olan Garip Adası, berrak denizi, güzel plajları ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerine keyifli bir tatil imkanı sunar. Ada, konaklama imkanları açısından oldukça gelişmiştir ve birçok otel, pansiyon ve apart otel hizmet vermektedir.

Garip Adası'nın tarihi, antik dönemlere kadar uzanmaktadır ve yapılan arkeolojik kazılarda antik kalıntılar bulunmuştur. Ayrıca ada üzerinde bir kilise gibi tarihi eserler de bulunmaktadır.

Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!
Fi Yapı 2020 adet icra dosyasının takibini durdurdu!
Fi Yapı'dan ev alanlara müjde! Fikret İnan'dan son dakika açıklaması geldi!