30 / 04 / 2024

Gate of Anatolia Sancaktepe ödemeleri!

Gate of Anatolia Sancaktepe ödemeleri!

Firma: ACK Group

Toplam 16 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Gate of Anatolia Sancaktepe ödemeleri kapsamında 30 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Proje, İstanbul Sancaktepe bölgesinde konumlanıyor...



Konutların satışlarına devam edilen Gate of Anatolia Sancaktepe ödemeleri dahilinde banka kredisi de kullanılıyor. Projede yer alan daireler 65 metrekare ile 164 metrekare arasında alanlara sahip.


Sancaktepe Gate of Anatolia projesinin sosyal olanakları arasında; sauna, sosyal tesis, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş parkuru, parklar, kafe, yüzme havuzları, fitness salonu yer alıyor. 


16 bin metrekare toplam alana sahip Gate of Anatolia Sancaktepe ödemeleri öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje toplamda 402 adet daireden oluşuyor. 


Gate of Anatolia Sancaktepe ödemeleri!


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Gate of Anatolia Evleri,  ACK Group  tarafından inşa ediliyor. Projede yer alan daireler 2015 yılında teslim edilecek.


Gate of Anatolia Sancaktepe ödemeleri!


Gate of Anatolia Sancaktepe ödemeleri kapsamında konut tutarının yüzde 40'lık kısmı peşinat olarak ödeniyor. Geri kalan konut bedeli ise faizsiz 30 aya kadar taksitlendiriliyor. 


Gate of Anatolia Evleri satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 642 3 225 

Web Adresi: www.gateofanatolia.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön