29 / 04 / 2024

Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan 2010 tarihinde Hilton Oteli'nde!

Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan 2010 tarihinde Hilton Oteli'nde!

3. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı 2-4 Nisan 2010 tarihleri arasında Hilton İstanbul Convention&Exhibition Center'da



Gayrimenkul; insanın hayatında yaptığı en büyük en pahalı ve en önemli  alışveriştir. Bu fikirle yola çıkan JNR Fuarcılık A Plus Gayrimenkul sektör temsilcileri ile A Plus alıcıları A Plus bir ortamda Nisan ayında buluşturacak. Fuarda inovasyon yaratan yenilikçi firmalarla doğru hedefteki alıcılar ürün ve hizmetlerini en iyi şekilde tanıtma olanağı bulacak. 

Fuara aralarında Ağaoğlu, Aşçıoğlu, Arsan, Arkon, Baytur, Anadolu, Bodrum Konakları, Ofton, Hasko, Saral, Set, GMO, CananYapı, Çağdaş Holding, Larasu, Lea, Armani Group, Kökdil, Portville, Orion Park, Ottoman Life, Eren Talu, Doğuş, Garanti Koza, Propa, Topkapı, Turkon Holding, Burol, Cempay, Parador, Kuzu Group, Gülsan, Birtur, Çolakoğlu, İntaş, Acar Yapı, Debba, Varyap, Güney, Akyapı, Batıköy, Kuryap, Yapı Market, TETA, Hiltaş gibi firmalarında bulunduğu 154 firma katılacak.

Fuara kimler katılabilir;

A plus gayrimenkul konut projeleri,  plazalar, akıllı binalar, gayrimenkul arsa ve projeleri, villa konutları, depreme dayanıklı özel konutlar, finans şirketleri, bankalar.

emlakkulisi.com

 

 


Geri Dön