Sektörel

Gayrimenkul satışının altın anahtarı müşteri deneyimi!

Yeni nesil müşteri deneyimi mahalli gayrimenkul pazarına doğrultu veriyor. Emlak sektörünün dinamikleri değişiyor. Gayrimenkul satışının anahtarı müşteri deneyimi oldu!PwC’nin yayımladığı verilere nazaran müşterilerin yüzde 73’ü iyi bir deneyimin satın alma kararlarını etkilediğini belirtirken, müşteri deneyimini kişiselleştirilmiş hizmetlerle destekleyen yerli firmalar yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekiyor

Yeni nesil müşteri deneyimi mahalli gayrimenkul pazarına doğrultu veriyor. PwC’nin yayımladığı verilere nazaran müşterilerin yüzde 73’ü iyi bir deneyimin satın alma kararlarını etkilediğini belirtirken, müşteri deneyimini kişiselleştirilmiş hizmetlerle destekleyen yerli firmalar yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekiyor.

Emlak sektörünün dinamikleri değişiyor. Pek Çok sanayi müşteri deneyimini, alıcı ile arasındaki etkileşimi artırıp satışa çevirmek için kullanırken, yeni nesil müşteri deneyimi ilkeleri mahalli emlak pazarının marketing alışkanlıklarına da doğrultu veriyor. PwC’nin yayımladığı verilere bakılırsa müşterilerin s’ü iyi bir deneyimin satın alma kararlarını yönlendirdiğini belirtirken, daha iyi müşteri deneyimi için daha çok ödeme oluşturmaya hazır olanların yüzde 86’ya eriştiği görülüyor.

Müşteri deneyimini kişiselleştirilmiş hizmetleriyle destekleyerek gayrimenkul satışlarında avantaj eline geçiren yerli emlak firması Radolar Group ise geliştirdikleri iş modeliyle yabancı yatırımcıların yüzünü ülkemize çeviriyor.

İşte diğer ayrıntılar...

Türkiye’de ev satın almanın hem fiyat aynı zamanda müşteri deneyimi açısından yabancı yatırımcılar için cazip fırsatlar barındırdığını belirten Radolar Group Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Mehrabi, mevzuyu şu cümlelerle yorumladı:
 “Yurt dışındaki yabancı yatırımcılar birçok farklı sebepten dolayı ülkemizden konut satın alırken, yerel pazarımızdaki yatırımcı çeşitliliği de artıyor. TÜİK Haziran verilerinden hareketle yaklaşık 2 bin konut alarak zirveye yükselen Rusya, İran’ı bir adım geride bırakırken, sıralamayı Irak, Çin ve Almanya takip ediyor. Elbette tüm yabancı vatandaşların başka bir ülkeye yatırım yaparken kafalarında sorular bulunduğunun farkındayız.”

İyi müşteri deneyimi arayan gayrimenkul yatırımcılarının yüzü Türkiye’ye döndü

Türkiye'de ev satın alarak yatırım yapmak isteyen vatandaşların birbirinden değişik sebep ve koşula sahip bulunduğunun altını çizen Serdar Mehrabi, “Türkiye’de yatırım yapmak isteyen farklı yaş gruplarından vatandaşların ihtiyaçları değişkenlik gösterebiliyor. Genç ve bekar insanlar daha iyi iş imkanlarına sahip olmak isterken, evli ve çocuklu insanlar ise çocuklarının eğitim hayatlarını önceliklendiriyor. Kimisi de burayı köprü olarak görerek, gelecek dönemde Avrupa’ya taşınmayı hayal ediyor. 2009’dan bu yana emlak piyasasında hizmet veren Radolar Group olarak biz de müşteri deneyimini önceliklendirdiğimiz iletişim stratejimizle yabancı yatırımcıların önünü açarak ülkemizde de konforlu bir yaşama sahip olmalarına kapı aralıyoruz. İran ve Azerbeycan vatandaşlarına satış yaparak başladığımız serüvenimize farklı coğrafyaları da ekleyerek devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

İşte diğer detaylar...

Emlakta kişiselleştirilmiş hizmet yatırım lokasyonlarını çeşitlendirdi

Son dönemde Rusya, Kazakistan ve Ukrayna benzer biçimde ülkelerden yoğun istek aldıklarının altını çizen Serdar Mehrabi, ise şu cümleleri kurdu:

“Türkiye’de yatırım yapmak isteyen farklı yaş gruplarından vatandaşların ihtiyaçları değişkenlik gösterebiliyor. Genç ve bekar insanlar daha iyi iş imkanlarına sahip olmak isterken, evli ve çocuklu insanlar ise çocuklarının eğitim hayatlarını önceliklendiriyor. Kimisi de burayı köprü olarak görerek, gelecek dönemde Avrupa’ya taşınmayı hayal ediyor. 2009’dan bu yana emlak piyasasında hizmet veren Radolar Group olarak biz de müşteri deneyimini önceliklendirdiğimiz iletişim stratejimizle yabancı yatırımcıların önünü açarak ülkemizde de konforlu bir yaşama sahip olmalarına kapı aralıyoruz. İran ve Azerbeycan vatandaşlarına satış yaparak başladığımız serüvenimize farklı coğrafyaları da ekleyerek devam ediyoruz”

Rusların ilk durağı artık Antalya değil, İstanbul

Serdar Mehrabi, Rusya ve Ukrayna’dan yatırımcıların yeni rotalarının ilk esnasında İstanbul olduğuna dikkat çekti. İstanbul'un gerek değişik kültürlerin bir arada yaşamış olduğu yapısı gerekse her mesleğin kolayca icra edilebileceği bir metropol olduğundan eskisinden oldukça daha çok istek aldığını belirten Serdar Mehrabi, şunları söyledi: "Özellikle de gelecek dönemde gittikçe kıymet kazanacak Beylikdüzü, Kartal, Beykoz ve Sarıyer benzer biçimde ilçeler yatırımcıların ilk adımda inceledikleri ilçeler oluyor. Radolar Group olarak ikimiz de bu bölgelerde ev satın alarak yatırım yapmak isteyen kişilere yalnızca emlakçılık yapmakla sınırı olan kalmıyor, onların bütün gereksinimlerini kapsamlı bir halde değerlendiriyoruz. İran başta olmak suretiyle yer aldığımız ülkelerdeki pozisyonumuzu korumak ve Rusya pazarında daha etken rol oynamak için dürüst ve saydam hizmet anlayışımızla etkinlik alanımızı genişletmeyi hedefliyoruz” dedi.

Milli Emlak başkentte 45 bin liraya imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

O ilde belediye 5 arsa satıyor! Arsa alacaklar sakın kaçırmayın!

Ankara Polatlı'ta 51 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!