Sektörel

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi bekliyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır yaptığı açıklamada hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi.Yaptığı açıklamada ülkemizin her sene artan bir konut ihtiyacı bulunduğuna değinen Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci ve artan girdi maliyetleri sebebiyle konut üretimi azaldı; gayrimenkulde yükselen fiyatlar da konut talebinin düşmesine sebep oldu.

Yaptığı açıklamada ülkemizin her sene artan bir konut ihtiyacı bulunduğuna değinen Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada döviz artışına bağlı olarak demir, çimento ve cam gibi malzemelerin fiyatlarının arttığını ve arsa fiyatlarının da son bir senede 2 - 3 katına çıktığını kaydeden Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, tüm bunlara rağmen gayrimenkulün hala en güvenilir yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

TOPLAMDA 26 ŞUBEYE ULAŞTI

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı olarak gayrimenkul sektöründe Türk modeli danışmanlık sistemini geliştirdiklerini kaydeden Hasan Can Çalgır, Davutlar, Datça ve son olarak Aydın Efeler'de hizmete sundukları ofisleriyle birlikte yurt genelinde toplam 26 şubeleri olduğunu söyledi.

Nitelikli ve kaliteli bir hizmet anlayışının kendileri için ön planda olduğuna değinen Çalgır yaptığı açıklamada amaçlarının hızlı değil, nitelikli büyümek olduğunu söyledi. yaptığı açıklamada son dönemde aramıza katılan ofislerle birlikte 26 şubeye ulaştıklarını dile getiren Hasan Can Çalgır, Gerek tanıtımları, gerekse de referansları ile farklı şehirlerden franchise talepleri almayı sürdürdüklerini belirtti. 

Yaptığı açıklamada gayrimenkulün her alanında profesyonel çözümler ürettiklerini kaydeden Hasan Can Çalgır, konut ve işyeri satış kiralamaları, arsa satışı, sanayiciler için depolama ve fabrika alanları ile araziler konusunda deneyimli ekiplere sahip olduklarını söyledi.


GAYRİMENKUL İSTİKRARLI YATIRIMIN ADRESİ OLDU

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki yükselme trendinin 2023'te de süreceğini kaydeden Hasan Can Çalgır, inşaat girdi maliyetlerinin yükselmeyi sürdürdüğünü belirtti. Yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut üretiminin hala beklenen seviyede olmadığı için fiyatların da artmaya devam edeceğini kaydeden Hasan Can Çalgır, son 2 senede döviz, altın ve kripto paraların yatırımcılarına zarar ettirdiğini söyledi. Gayrimenkulün ise istikrarlı yatırımın adresi olmayı sürdürdüğünü kaydeden Hasan Can Çalgır, parası olan yatırımcıların gayrimenkule yöneldiğini söyledi. 

GHO olarak yurtdışına da önem verdiklerini dile getiren Hasan Can Çalgır, yatırımcılar için yeni iş ortaklıkları yaptıklarını söyleyerek, Türkiye'den yurt dışına yatırım yapmak isteyen birçok insan olduğunu sçyleyerek, Şu anda İzmir, Eskişehir, Denizli, Antalya gibi kentlerdeki bir villa için ayıracağınız bütçenin yarısıyla Miami'den bir villa alabilmeniz artık mümkün olduğunu dile getirdi.

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

TOKİ'den Ankaralılara 142 yeni konut müjdesi!

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!