03 / 05 / 2024

Gayrimenkul sektöründe etkinlik ayı!

Gayrimenkul sektöründe etkinlik ayı!

Türkiye gayrimenkul sektörüne yön veren kuruluşlardan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’in katkıları ile son bir aylık dönemde iki önemli etkinlik gerçekleştirildi.



Ülkemiz gayrimenkul sektörü, etkinlikler açısından oldukça hareketli bir dönemi geride bıraktı. Son bir aylık dönemde Türkiye gayrimenkul sektörüne yön veren kuruluşların iştirakleri ile iki büyük etkinlik gerçekleştirilirken, sektörün gelişimine yönelik etkinliklere büyük önem veren Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., bu iki etkinliği de yakından takip etti. 

 

Türkiye gayrimenkul sektörüne yön veren kuruluşlardan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’in katkıları ile son bir aylık dönemde iki önemli etkinlik gerçekleştirildi. Gayrimenkul sektörüne yön veren kuruluşların temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde, sektörün mevcut durumu ve geleceğine dair önemli değerlendirmeler yapıldı. 

 

5. Konut Konferansı 

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlen 5. Konut Konferansı, yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık sektörlerinin önde gelen temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. “Önemli olan büyüklük mü?” sorusuna yanıt aranan konferansta, dünyaca ünlü mimarlar da konut sektöründeki trendlere ilişkin görüşlerini paylaşırken, 5 büyük kente ait konut araştırmasının sonuçları da açıklandı.

 

14. Gayrimenkul Zirvesi 

Türkiye gayrimenkul sektörünün bir diğer önemli etkinliği olan ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği tarafından düzenlenen 14. Gayrimenkul Zirvesi de İstanbul’da gerçekleştirildi. Bu yıl ‘1/100.000’den 1/1000’e Gayrimenkul Sektörü’ temasıyla düzenlenen etkinlikte gayrimenkul sektörünün önemli isimlerinin katıldığı panel ve oturumlara yer verildi. 


Her iki etkinliğe de katılan Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Eğitim Bölüm Müdürü Osman Yüksel, son yıllarda gayrimenkul sektörüne yönelik etkinliklerin artmasının sektörün gelişimi açısından son derece olumlu olduğunu belirterek, bu etkinlikler sayesinde sektördeki hizmet kalitesinin ve standartların yükseldiğini ifade etti. Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’nin konuya verdiği öneme değinen Yüksel; “Sektörü bilgilendirme misyonumuz doğrultusunda, bu tür etkinlikleri yakından takip ederek, sektördeki gelişmeler doğrultusunda personelimizi eğitiyor ve bu gelişime ayak uyduruyoruz.” dedi. 

 



Geri Dön