27 / 04 / 2024

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.



2021 tüm dünyayı etkisi altına alan ve her şeyi değiştiren, yeniden yapılandıran Kovid-19 virüsü iş dünyasındaki dinemiklerin de değişmesine neden oldu. Üretimden satışa, pazarlamadan istihdama kadar birçok alanı ve sektörü etkisi altına alan koronavirüs salgını, hayatlarımıza yeni bir düzen getirdi.

Bu süreçte birçok sektör sekteye uğradı ve hasar gördü, bu durumun zıttına büyümesine devam eden bir sektör var ki o da gayrimenkul sektörü oldu. Geçen sene Türkiye genelinde 2 milyon 678 bin adet gayrimenkul satışı gerçekleşti. Elde edilen harç geliri ise 18,2 milyar Türk Lirası civarında oldu. Bu durumda şu anlama geliyor:

2020 yılında Türkiye'de gayrimenkul (konut, iş yeri, arsa, tarla) satışlarında, satış değerinde ve tapu harcında tüm zamanların rekoru kırılmış oldu.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul sektörünü yarın neler bekliyor

Gayrimenkul sektöründe yaşanan büyümede kuşkusuz kredi faiz oranlarının ve konut teşviklerinin rolü büyük ancak sektör profesyonellerinin rolü de oldukça fazla. Koronavirüs salgınının etkisiyle beraber küresel ölçekte 5 senede ulaşılması öngörülen dijitalleşme seviyesine 10 ayda erişildi. Sektör bu dijitalleşmeyi yönetebildi, rekor kıracak düzeyde büyümesine devam etti.

Peki dünyada ‘dijital çağ’ devredeyken gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Ev arayışında olan vatandaşlar, evini satmak isteyenler, inşaat firmaları, değerleme firmaları, gayrimenkul ofisleri, danışmanlar, proptechler  Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de bir araya geliyor. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema dijital çağ olarak belirlendi. Sektör temsilcileri dijital çağda yaşamanın getirdiklerini ve götürdüklerini, Shenibe Social Projects organizasyonuyla 24-25 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan, online ve ücretisz şekilde katılım sağlanabilen, Gayrimenkul Yatırım Zirvesi’nde değerlendirecek.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Dört ana başlık altında düzenlenecek etkinlikte başlıklar şöyle açıklandı:

Sektörde Dijital Çağ: Gayrimenkul 4.0, Dijital Çağda Pazaryeri Yönetimi, Sürdürülebilir Konutlar Türkiye’de Hayal mi Gerçek mi? ve Gayrimenkul Danışmanının Dijital Kimliği.

Konuşmacıların çok yakında duyurulacağı www.gayrimenkulyatirimzirvesicom adresinden de zirveyle ilgili gelişmeleri takip edilebilir. Aynı zamanda Instagram hesapları @gayrimenkulyatirimzirvesi ve @shenibesocial takip edilebilir ve LinkedIn’den etkinlik sayfası incelenebilir.

Gayrimenkul sektöründe yatırımlar artacak!

Gayrimenkul sektöründe teşvik beklentisi!


Geri Dön