29 / 04 / 2024

Gayrimenkulde tesis yönetimi de belirleyici bir değer kriteri!

Gayrimenkulde tesis yönetimi de belirleyici bir değer kriteri!

RGM Turkey'in Genel Müdürü Alp Parmaksızoğlu, “Gayrimenkullere, dijital bir platformun kullanımıyla, giderek artan bir oranda verimlilik, güven ve yönetimsel şeffaflık sayesinde değer kazandırıyoruz” dedi.



RGM Turkey Genel Müdürü Alp Parmaksızoğlu, gayrimenkulde proje kadar tesis yönetiminin de belirleyici bir değer kriteri olduğunu belirtti. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, djital platformdaki yeni uygulamaların öneminin altım çizen Parmaksızoğlu: “Yeşil binalar, karma kullanımlı projeler, rezidans ve plazalar, otoyol hizmet tesisleri ile üniversite kampüslerinin de arasında bulunduğu özellikli projelerin yönetiminde, RGM GmbH tarafından geliştirilen dijital bir platformun kullanımıyla, giderek artan bir oranda verimlilik, güven ve yönetimsel şeffaflık sayesinde değer kazandırıyoruz” dedi.

 

7 YILDIR TÜRKİYE’DE


RGM Group her geçen yıl tesis yönetimi şirketleri arasındaki yerini daha da yukarı taşıdı. 20 yıldan uzun süredir Almanya merkezli olarak faaliyet gösteren RGM Group’un Türkiye branşı olan RGM Turkey, 2010 yılında beri Türkiye’de faal durumda. RGM Turkey’in İstanbul ve Ankara’da iki adet merkez ofisi ve Bursa,  İzmir  ve İzmit’te hizmet noktaları bulunuyor. RGM Turkey üniversiteler, endüstriyel tesisler, rezidanslar, karma projeler, hastaneler gibi tesislere entegre tesis yönetimi çerçevesinde teknik hizmetler, temizlik hizmetleri, güvenlik hizmetleri ve proje danışmanlığı, enerji yönetimi, atık yönetimi gibi özel uzmanlık gerektiren yan hizmetler sunuyor. Sunduğu uluslararası standartlarda entegre tesis yönetimi tecrübesi ile gayrimenkule değer kattıklarım belirten Parmaksızoğlu, “RGM Turkey, entegre tesis yönetiminin tüm bileşenleri üzerindeki hakimiyetiyle tesis yönetiminin “maestro”su olarak öne çıkıyor. Türkiye’de toplamda 1 milyon 322 bin metrekareyi geçen proje alanında 230 personeli ve 350 çözüm ortağı çalışanı ile ISO 9001:2008 ve OHSAS 18001 standartlarında hizmet veriyor” dedi.

 

DEV PROJELERİN YÖNETİCİSİ


Otoyol Hizmet A.Ş. İzmit Körfezi geçişli İstanbul - İzmir Körfez Geçişli Otoyolu Hizmet Tesisleri’nin tesis yönetim hizmeti RGM Turkey tarafından veriliyor. Piri Reis Üniversitesi ve Türkiye Müteahhitler Birliği Merkez Binası gibi özgün üeri teknoloji içeren Yeşil Binaların tesis yönetim hizmeti de RGM Turkey tarafından değer katarak sürdürülüyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Başbakanlık Çankaya Köşkü’nden soma Türkiye’de en üst düzeyde korunan 13 ülkenin konsolosluklarının bulunduğu Nurol Residence, Nurol Life, Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Plaza gibi Nurol GYO projeleri, Makyol Yaşam Beylikdüzü, Eureko Sigorta Yönetim Binası ve Türkiye’nin en geniş kampüs alanlarından birine sahip olan Işık Üniversitesi de RGM Turkey’nin entegre tesis yönetimi hizmeti verdiği tesislerden bazıları.


GOLD SPONSOR


GAYRİMENKUL sektörünün “Oscar” ödüllerinin sunulduğu Sign of the City Awards töreni 28 Kasım salı günü gerçekleştirildi. Sektörün liderlerini bir araya getiren törene Gold Sponsor olarak katılan RGM Turkey'in Genel Müdürü Alp Parmaksızoğlu “En İyi Karma Kullanımlı Proje” dalında ödülleri sahiplerine takdim etti. RGM Turkey Genel Müdürü Alp Parmaksızoğlu:, “Signofthe CityAwards, gayrimenkul sektöründe yeni başarı kriterleri belirleyerek nitelikli standartlar oluşmasını sağlıyor. Etkinliğin kapsamı ve içeriği de her geçen sene gelişmeye devam ediyor. RGM Turkey olarak ödül branşları arasına En İyi Gayrimenkul Tesis Yönetimi ödül kategorisinin eklenmesi yönünde yürüttüğümüz çalışmaların bu sene itibarıyla sonuç vermesinden mutlu ve gururluyuz" dedi.


Geri Dön