27 / 04 / 2024

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin (KİPTAŞ) Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre, Hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan İstanbul belediye başkan adayları arasında, gayrimenkul sektörüne emeği geçen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin (KİPTAŞ) Genel Müdürü İsmet Yıldırım da bulundu. Turan, Fatih’ten, Yıldırım ise Ümraniye’den AK Parti’nin adayları olarak açıklandı.

Dar gelirlileri ev sahibi yapıyor

Yaklaşık 5 yıldır  TOKİ  Başkanlığı görevine devam eden Mehmet Ergün Turan,  dar gelirli vatandaşların başta olmak üzere farklı gelir gruplarının konut ihtiyaçlarının karşılanmasında rol oynadı. Ekibiyle birlikte üretim sayısını 600 bin konut ve 6 bin donatıdan 840 bin konut ve 14 bini aşkın sosyal donatı rakamına ulaştıran Ergün, Tarihi Yarımada’da bulunan Fatih ilçesinin ruhuna uygun yaşaması ve halka hizmetle ilgili yeni projelerini önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacak.

75 bin konutta imzası var

“Bizim hayalimiz, bu güzelim şehrin geleceğine yön vermek” diye konuşan İsmet Yıldırım’ın ise 20 yıl öncesinden bugüne İstanbul’un farklı ilçelerinde inşa ettikleri 70 bini aşkın konutta imzası var. İstanbul’da düzenli kentleşmenin örneklerinin bulunduğu Ümraniye’de doğan Yıldırım, yabancı olmadığı bu ilçenin yönetimini yine başarılı bir belediye başkanı olan Hasan Can’dan devralmak için önümüzdeki süreçte sahada yer alacak.

Öncelik İFM’de

Yıldırım’ın seçimi kazandıktan sonra yapacağı en önemli icraatlardan birisi de inşaatı yüzde 30 seviyesinde olan İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesinin tamamlanmasında etkin rol alacak.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!


Geri Dön