27 / 04 / 2024

`Gayrimenkulün Liderleri' sektörün geleceğine ışık tutuyor

`Gayrimenkulün Liderleri' sektörün geleceğine ışık tutuyor

Alfa Yayınevi'nden çıkan "Gayrimenkulün Liderleri" kitabında, her biri farklı yaş, deneyim ve kişilik özelliklerine sahip 20 profesyonelin başarı öyküleri yer alıyor



"Kimi ev hanımıydı, kimi SAS komandosu. Kimi Boğaziçi mezunuydu, kimi inşaat işçisi. Kimi küçük ihtiyaçlarının peşindeydi, kimi büyük hayallerinin. Hayatlarında bilmedikleri bir işe kalkıştılar;  gayrimenkul..." diye başlıyor, Akbank'ın sponsorluğunda RE/MAX Türkiye tarafından yayınlanan "Gayrimenkulün Liderleri" kitabının önsözü. Türkiye'de ilk kez gayrimenkul dünyasından başarı  hikayelerini biraraya getiren kitap, kendilerini de şaşırtan işler başararak, hem onurlandıran ödüller, hem de hayal bile etmedikleri kadar para kazananların gerçek yaşamlarını anlatırken, arkadan gelenlere de ışık tutuyor.
Alfa Yayınevi'nden çıkan ve  Kişisel Gelişim Merkezi (KİGEM) tarafından önerilen "Gayrimenkulün Liderleri" kitabında, gayrimenkul sektörüne farklı zamanlarda girmiş, her biri farklı yaş, deneyim ve kişilik özelliklerine sahip 20 profesyonelin başarı öyküleri yer alıyor. (Ekonomist)

Geri Dön