27 / 08 / 2024

Gazeteci Emin Pazarcı: Kötü niyetli ve fırsatı ganimet bilen kiracılar asıl kiracı adaylarını vurdu!

Gazeteci Emin Pazarcı: Kötü niyetli ve fırsatı ganimet bilen kiracılar asıl kiracı adaylarını vurdu!

Akşam gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kötü niyetli ve fırsatı ganimet bilen kiracıların ev sahipleri ile birlikte asıl kiracı adaylarını vurduğunu belirtti.



Son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında başı çeken mülk sahibi ve kiracı kavgaları hız kesmeden sürerken, hem ev sahipleri hem de kiracılar yaşamış oldukları sıkıntıları sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşıyor.

Pek çok konut sahibini zor durumda bırakan yüzde 25 zam sınırının geçtiğimiz Temmuz ayında ermesiyle beraber konut sahibi kiracı anlaşmazlıklarının daha da artması bekleniyor. 

Yaptığı paylaşımlarda sık sık ev sahibi kiracı sorunlarına değinen Akşam gazetesi  Ankara  Temsilcisi Emin Pazarcı yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.
 
Emin Pazarcı resmi sosyal medya hesabı https://x.com/eminpazarci üzerinden yaptığı paylaşımda kötü niyetli ve fırsatı ganimet bilen kiracıların ev sahipleri ile birlikte asıl kiracı adaylarını vurduğunu belirtti.


Emin Pazarcı'nın paylaşımı şu şekilde:

Demiştim, söylemiştim. Aynen öyle oldu. Kötü niyetli ve fırsatı ganimet bilen kiracılar, ev sahipleri ile birlikte asıl kiracı adaylarını vurdu.
Oturduğum binada, zamanında kapıcı dairesi olarak yapılan ortak bir mekan var. Yönetici, bina giderlerini karşılamak için 20 bin liraya ilana çıkmış, bekar bir polis memuru ile 17 bin liraya anlaşmış. Binadakiler "olur" dediler.
Yeni haber geldi. O kiracı adayı vaz geçmiş. Çünkü kendisinden taahhütname ve iki kefil istenmiş.
Bütün yaşananlardan sonra genellikle böyle olacak artık. Mal sahipleri kendilerini garantiye almadan dairesini kiraya vermeyecek. Ne gerekiyorsa onu yapacak.
Şimdi soruyorum:
Ne oldu? Kim kaybetti? Kimler zor duruma düştü?


Emin Pazarcı'nın paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

Hurda fiyatları fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 27 Ağustos 2024 hurda fiyatları

Ankara ve Kocaeli’de satılık konut ve arsalar!

Öğrenciler barınma telaşına düştü! Yüksek kiralar hem öğrencileri hem de aileleri zorlayacak!


Geri Dön