Genel

GazetePARC Diyalog gayrimenkul sektörü ile buluşturuyor!

Arkitera Mimarlık Merkezi'nin, Türkiye'nin Gayrimenkul Yayını GazetePARC.com bünyesinde gerçekleşecek GazetePARC Diyalog isimli etkinlik serisi yakında başlıyor

Arkitera Mimarlık Merkezi'nin, Türkiye'nin Gayrimenkul Yayını GazetePARC.com bünyesinde gerçekleşecek GazetePARC Diyalog isimli etkinlik serisi yakında başlıyor. Etkinliklik, gayrimenkul sektöründe her biri kendi alanında öncü isimleri ile sektörün takipçilerinin dünyanın neresinde olursa olsun bir araya gelebileceği bir platform olma özelliği taşıyor.

İnternet üzerinde gerçekleşecek GazetePARC Diyalog etkinliğine katılacak olan sektörün takipçileri, Arkitera Forum'da sektörün öncü isimlerine merak ettikleri soruları yönelterek bunlara yanıt alma fırsatı yakalayacaklar. Yaratılan bu sanal ortam, özgür bir tartışma alanı yaratırken sektör için de güçlü bir beyin fırtınasına imkan sağlayacak. Belirli periyotlar halinde Salı günleri 17:00 - 19:00 saatleri arasında gerçekleşecek GazetePARC Diyalog etkinliklerinin ilk katılımcısı Amplio Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu. 9 Kasım 2010 Salı günü merak edilen soruları yanıtlayacak olan Babaoğlu'nun ardından GazetePARC Diyalog'a katılacak sektörün diğer öncü isimleri ve katılım tarihleri ise şöyle sıralanıyor:

09 Kasım 2010 Salı   Amplio Hotel Investments Yönetim Kurulu Başkanı   Alaeddin Babaoğlu
30 Kasım 2010 Salı Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kemal İsvan
21 Aralık 2010 Salı  
Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya
11 Ocak 2011 Salı   GYODER Başkanı Turgay Tanes
01 şžubat 2011 Salı Krea Grup İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal
22 şžubat 2011 Salı   ULI Türkiye Başkanı Haluk Sur
15 Mart 2011 Salı  
Galata Aşž Yönetici Ortağı Sarp Tiryakioğlu
05 Nisan 2011 Salı Aareal Bank Genel Müdürü şženay Azak Maz

 GazetePARC Hakkında

GazetePARC.com, 2 Ocak 2009 tarihinden itibaren gündemi oluşturan konu ve konukları, doygun içeriği, genç ve dinamik ekibi ile œTürkiye"nin Gayrimenkul Yayını sloganıyla etkin bir biçimde çalışmalarını sürdürüyor. Gayrimenkul sektöründe olanı biteni 5500'ü aşkın üyesinin ayağına götüren GazetePARC.com"da, haberlere, güncel projeler hakkında detaylı bilgilere, sektörün konusunda uzman isimleri ile sıcak konular hakkında yapılan söyleşilere, yuvarlak masa toplantılarına, lansmanlara ulaşılabiliyor.

GazetePARC.com'da gündemin ulusal medyadaki yansımalarını oluşturan güncel en son haberlere de yer verilecek. Ayrıca GazetePARC.com takipçileri hazırlanan etiketleme sistemi sayesinde ilgi duydukları haberlerin tümünü bir arada görüntüleyerek takip edebiliyorlar. Sektörel değişimlerin hızla takip edilebileceği istatistiki ve finansal değerler sunan, arama motoru sayesinde vakit kaybetmeden arama yapılabilmekte olan GazetePARC.com"un içerisinde diğer başvuru kaynaklarının linklerine ise kapsamlı GazetePARC Rehber bölümünden erişilebiliyor. Sektörel etkinliklerin de takip edilebileceği sitenin forum kısmında da özgür bir tartışma ortamında bulunma imkanı sağlanıyor. Ayrıca, üye sayısı 5.000"i bulan GazetePARC.com Haber Bülteni ile her gün saat 13:00"da gayrimenkul gündemi elektronik posta yolu ile üyelere ulaştırılarak, takipçilere ilgi alanlarına yönelik haberlerden bülten üyeliği ayrıcalığıyla günü gününe haberdar olma imkanı sağlanıyor.