Kent Haberleri

Gaziantep Alleben Tıp Merkezi hizmete açıldı!

Gaziantep yeni tıp merkezine kavuştu. Birçok branşta hizmet vermek üzere açılan Alleben Tıp Merkezi görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kurdelayı keserken hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gaziantep yeni tıp merkezine kavuştu. Birçok branşta hizmet vermek üzere açılan Alleben Tıp Merkezi görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan  Fadıloğlu kurdelayı keserken hayırlı olsun temennisinde bulundu. 


AÇILIŞA YOĞUN KATILIM


Oldukça kalabalık olan açılış törenine bir çok tıp adamı katılırken, protokol üyeleri de görkemli açılışta yerini aldı. Açılış kurdelasını kesen Fadıloğlu, iyi dileklerde bulunmayı da ihmal etmedi. 


FİMER, TIP MERKEZİ OLDU


Törende açılış konuşmasını yapan  Özel Alleben Tıp Merkezi Başhekimi Uzman Doktor Özlem Atay,şunları kaydetti;“2007 yılında fizik tedavi merkezi olan ve FİMER adıyla açılan  merkezimiz,  2015 yılında  Özel Alleben Tıp Merkezi adını alarak yoluna devam ediyor, merkezimize dahiliye ve beslenme bölümlerini de ekledik.”


ALLEBEN’DE YOK YOK


Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyet Bölümleri ile hizmet veren Tıp Merkezi, Aile ve Evlilik Danışmanlığı, Obezite Merkezi ve Kozmetik ve Güzellik merkezlerini de içinde barındıran Özel Alleben Tıp Merkezi gelişmiş teknolojik alt yapısı ile göz dolduruyor. 


ÖZEL ALLEBEN TIP MERKEZİ FARKLI BRANŞLARDA HİZMET VERİYOR


A sınıfı Tıp Merkezi olarak hizmet vermeye başlayan Alleben Tıp Merkezi alanında uzman hekimleriyle dikkat çekerken, kentte sadece Allaben Tıp Merkezinde bulunan Spinal Dekompresyon tedavisinde bel ve boyun fıtığı hastalığında ameliyatsız tedavi yapılıyor. Spinal Dekompres yöntemi ile uygun hastalarda yapılan tedavi ile %90’lara varan başarılı sonuçlar alınabiliyor.Ayrıca,son teknoloji ürünü görüntüleme sistemlerine de sahip olan tıp merkezinde MR, Röntgen ve Kemik Dansitometre ölçüm üniteleri de hizmet veriyor.


Mikail TANRISEVER/Oluşum