Ekonomi

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattıEkmek almak isteyen vatandaşlar arasında izdiham yaşandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıttı. Ekmek almak isteyen vatandaşlar arasında izdiham yaşandı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde belediyenin dağıttığı ekmeklerden alabilmek için vatandaşların araç önünde birbirinin üzerine abanması şaşkınlık yarattı.

BELEDİYE GÖREVLİSİ: SANA YOK ABLA

Ekmek dağıtımı için mahalleyi dolaşan belediye aracında görevli olduğu anlaşılan bir şahısla ekmek almak isteyen bir kadın arasında yaşanan diyaloglar ise yürekleri kanattı. Belediye görevlisi birden fazla ekmek almaya çalışan bir kadına 'Abla sana yok abla, sen çık buradan bak sen uyanıklık yapıyorsun' diye seslendiği duyuldu.

 

Gaziantep'te ücretsiz dağıtılan ekmeğe halk hücum etti! İşte o anların görüntülerihttps://t.co/a3gCc4G0C9 pic.twitter.com/iuQ49TtG7x

— Emlak Kulisi (@emlakkulisicomm) April 21, 2022


İNDİRİMLİ EKMEK KUPONU GÜNDEM OLMUŞTU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, yurttaşlara dağıtımının nasıl yapıldığı bilinmeyen ekmek indirim kuponu verdiği ortaya çıkmış konu Türkiye'de gündem olmuştu. İndirim kuponlarının ekmekte 1 buçuk lira indirim yaptığı iddia edilirken, CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Avukat Umut Yılmaz, bir ailenin elinde bu fişten 30 adet olduğunu söyledi. Yılmaz, “BİM ve şehrin en ünlü marketi Oli’ye gittim. Buralarda fiş geçmiyor. Yurttaş ise ekmek fişi veriyorlar ama hiçbir market kabul etmiyor diyor” açıklaması yapmıştı.

Gaziantep'te indirimli ekmek kuponundan sonra şimdi de bakkalarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki!