02 / 05 / 2024

Gaziantep milletvekilinden baklava kredisi talebi!

Gaziantep milletvekilinden baklava kredisi talebi!

Gaziantep İyi Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yüksek fiyatlara dikkat çekmek için X sosyal medya hesabından ironik bir paylaşım yaptı. Vatandaşın yiyebilmesi için boş baklava da çare olmayınca milletvekili Gürban bankalardan baklava kredisi istedi!



Roket hızıyla artan baklava fiyatları karşısında, esnafın 2022 yılında tezgaha koyduğu boş baklava da artık çözüm olmaktan çıktı. Cevizli baklavanın kilogramı 640 TL, fıstıklı 940, fıstıklı dürüm fiyatları 1050 TL’lere ulaştı. Porsiyon fiyatlarında 250 -350 TL’ler menülere yerleşti. Orta gelirliler için artık lüks sınıfına giren baklava, asgari ücretliler için erişilemez oldu.

Baklavanın memleketi olan Gaziantep’in İyi Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yüksek fiyatlara dikkat çekmek için https://twitter.com/2727mmg2727 X sosyal medya hesabından yaptığı ironik bir paylaşım yaptı. Gürban “Özel bankalara tavsiyem , baklava kredisi çıkarsınlar …Bankacılık sektörü için yeni ürün fırsatı.. Baklava Kredisi..” gönderisinde takipçilerinden bu kredi için slogan bulmalarını istedi.

Özel bankalara tavsiyem,
“Baklava Kredisi” çıkartsınlar.
Birçok üründe kredi kampanyaları düzenleyen bankacılık sektörü için yeni ürün fırsatı.. Baklava Kredisi..
3 taksitle,1 kg baklava ..
Ya da 1 kere ye, 3 ay taksit taksit öde !
Hadi sizlerde bir slogan bulun yardımcı olun bankacılara.


 

Baklava kredisi sloganları

Gaziantep İyi Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban’ın paylaşımı karşılıksız kalmadı ve takipçiler baklava kredisi için hazırladıkları sloganları paylaştı. Gürban bugün gönderdiği ikinci paylaşımda bu sloganları sıraladı.

Takipçilerden gelen yorumlar

 

 


Geri Dön