30 / 04 / 2024

Gaziantep OSBye 40 derslikli lise yaptırılacak!

Gaziantep OSBye 40 derslikli lise yaptırılacak!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep OSBye 40 derslikli teknik ve endüstri meslek lisesi yaptırmak üzere ihale düzenledi



Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep OSBye 40 derslikli teknik ve endüstri meslek lisesi yaptırmak üzere ihale düzenledi.

Lisenin Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde 420 gün içinde yapılması istenirken ihale de Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Şehitkamil Gaziantep adresinde 11 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylar şöyle:

40 DERSLİKLİ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSE YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığından:
Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinin 40 Derslikli Teknik ve Endüstri Meslek Lise Yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin
a) Adresi : Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü
  1. Organize Sanayi Bölgesi 83120 Nolu Cad. No: 7
  Şehitkamil/GAZİANTEP
b) Telefon ve Faks Numarası : Tlf: 342-337 11 01 - 9 Hat Faks: 342-337 13 71
2 - İhale Konusu Yapım İşinin
a) Niteliği türü ve miktarı : Gaziantep Oganize Sanayi Bölgesi 40 Derslikli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Yapım İşi
b) Yapılacağı Yer : Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi
c) İşin Süresi : (420 gün)dür.
3 - İhalenin  
a) Yapılacağı yer : Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Şehitkamil/GAZİANTEP
b) Tarih ve Saati : Tarih: 11.10.2011   Saat : 13.30

4 - İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler ile Yeterlilik Değerlendirmesinde Uygulanacak Kriterler
İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıya sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir.
a) Tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresini de içeren ihale komisyonu Başkanlığına hitaben yazılacak ihaleye katılım dilekçesi.
b) Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler
1) Mevzuat gereği kayıtlı olunan Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi.
2) Teklif vermeye yetkili olunduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri
3) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişiye ait noter tasdikli vekaletname ile noter tasdikli imza beyannamesi.

4) İş deneyim belgesi
İsteklinin, yapım işleri uygulama yönetmeliğinde yazılı esas ve usullere uygun olarak, son 15 yıl içinde kamu veya özel sektöre, yazılı tek sözleşmeye bağlı olarak taahhüt ettiği ve sözleşme bedelinin en az % 70lik kısmını idarece kusursuz kabul edilecek şekilde gerçekleştirdiğini veya % 50 lik kısmını denetlediğini veyahut yönettiğini gösteren, teklif edilen bedelin en az %70 i oranında ihale konusu Yapım işlerinde iş deneyiminde değerlendirilecek benzer işlere ait tebliğde yer alan B/III grubu, en az 15,000m2 Kapalı İnşaat Alanına sahip işler benzer bir işle ilgili belge aslı ile bu belgeyi tevsik amacıyla belge vermeye yetkili kurum ve kuruluşa ibraz edilen diğer belgelerin aslı veya noter tasdikli örneklerini sunmak zorundadır.
c) Ekonomik ve Mali Yeterliğe İlişkin Belgeler.
1) Teklif edilen bedelin en az % 10 u oranında, bankalar nezdindeki kullanılmamış nakit kredisini ve aynı oranda kullanılmamış teminat kredisini gösterir, İdari şartname ekinde form örneğine uygun olarak, ilk ilan tarihinden sonra bankalardan alınacak belge aslı. (Bu belge, ilgili bankanın genel Müdürlüğünden teyit ettirilecektir. Faks ile yapılan teyitler, banka şubesinin en az iki yetkilisinin imzasını taşımalıdır.)
2) Bildirim tarihindeki mevduat ve kredi durumu gösterir, idari şartname ekindeki form örneğine uygun olarak hazırlanacak kendi beyanı mali durum bildirimi.
d) İhale dokümanının satın alındığına dair belge.
e) Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinin 50 nci maddesinin (c) ve (d) bentleri hariç olmak üzere, diğer bentlerinde yer alan ihale dışı bırakılma sebeplerinden herhangi birinin taşınmadığına dair yazılı taahhütname.
f) Teklif bedelini % 4ü oranında, idari şartnamede belirlenen niteliklere ve ekindeki form örneğine uygun olarak, idare adına alınacak geçici teminat.
g) Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair, son teklif verme tarihinden önceki üç (3) ay içinde düzenlenmiş belge aslı.
h) Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair, son teklif verme tarihinden önceki üç (3) ay içinde düzenlenmiş belge aslı.
ı) Son beş yılda bitirilen işlere ait taahhüt bildirimi,
i) Şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen esaslara ve ekindeki form örneğine uygun olarak hazırlanacak teklif mektubu ve eki birim fiyat teklif cetveli.
Yukarıda istenilen belgelere göre düzenlenecek teklif dosyasının, en geç ihale günü saat 13:00 e kadar Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne verileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Belirtilen gün ve saatten sonra teslim edilen veya postadaki gecikmeler nedeniyle ulaşmayan teklifler dikkate alınmaz.
İsteklilerce sunulacak Türkçe dışındaki belgelerin, yukarıdaki şartları taşımaları yanında ait olduğu ülke mevzuatına göre düzenlenmiş, denetlenmiş ve onaylanmış olması, apostille kaşesi taşıması ve Türkçe tercümelerinin isteklinin merkezinin veya meslek odasına kayıtlı bulunduğu yerdeki Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluğunca veya Türkiye de Dışişleri Bakanlığınca onaylı olarak sunulması gerekir.
5 - İsteklilerin gerçek veya tüzel kişi olması zorunludur. Ortak girişim kabul edilmez.
6 - İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7 - İhale dokümanı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı adreslerinde görülebilir veya 2,500 -TL. karşılığı Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünden temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
8 - İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme düzenlenecektir.
9 - Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 (altmış) takvim günü olmalıdır.
10 - Müteşebbis Heyetimiz 4734 sayılı kamu ihale kanununa tabi değildir. İhale komisyonu yapacağı incelemeye göre isteklileri yeterli görüp görmemekte, tekliflerini değerlendirmeye alıp almamakta, ihaleyi yapıp yapmamakta, ertelemekte veya dilediğine yapmakta serbesttir.
7280/2-2

Detaylı bilgi için tıklayın 

 


Geri Dön