27 / 04 / 2024

Gazianteplilere son dakika müjdesi! Tam 5 bin yeni konut inşa edilecek! 

Gazianteplilere son dakika müjdesi! Tam 5 bin yeni konut inşa edilecek! 

Gazianteplilere son dakika müjdesi geldi. TOKİ "İlk Evim, İlk İşyerim" projesi kapsamında 4 bin konutun kurasının çekildiği şehirde 5 bin konut daha inşa edilecek.



Gaziantep Valisi Davut Gül yaptığı açıklamada 81 ilde hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İşyerim" projesi kapsamında 4 bin konutun kurasının çekildiği kentte 5 bin konutun daha inşa edileceğini açıkladı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Gazi Konut AŞ tarafından yapımı süren Kuzeyşehir 1. Etap konut inşaatı alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden konuyla ilgili bilgiler aldı.

Gazianteplilere son dakika müjdesi! Tam 5 bin yeni konut inşa edilecek! 

Yapılan incelemelerden sonra şehirdeki yeni toplu konut çalışmaları hakkında bilgi veren Vali Davut Gül önemli açıklamalar yaptı.

Vali Davut Gül yaptığı açıklamada, Gaziantep Kuzeyşehir'de 5 bin konutun tamamlandığını dile getirerek, 1.000 konutun inşaat çalışmalarının ise devam ettiğini söyledi. Vali Davut Gül açıklamasında TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim sosyal konut projesi kapsamında 4 bin konut için de kura çekildiğini dile getirerek, bölgede 5 bin konutun daha planlandığını kaydetti. Vali Gül, Yöresel mimariye uygun olarak inşa edilen Kuzeyşehir projesinin her geçen gün daha da güzelleştiğini kaydetti.


Geri Dön