05 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm hızlandı!

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm hızlandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut, idarenin İstanbul’da devam eden uygulamalarının şantiyelerinde incelemeler yaptı.



TOKİ Başkanı Ömer Bulut, idarenin İstanbul’da devam eden uygulamalarının şantiyelerinde incelemeler yaptı.

İlk olarak İstanbul’un en büyük konut alanı olan, Başakşehir ilçesi Kayaşehir bölgesindeki şantiyelerde incelemeler yapan Bulut, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mahalle kültürü canlandı

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ilk olarak Kayaşehir’de mahalle kültürünün hayata geçtiği 2 bin 960 konutluk projeyi inceledi. Mahalle konseptinde, altı etaptan meydana gelen proje ile mevcut alan sosyal donatıların ve küçük esnafın yer aldığı ticari birimleriyle yeni bir yaşam alanına kavuştu. 2 bin 512 konutun hak sahibi vatandaşlara teslim edildiği projede 448 konutun yapımı sürüyor.

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm hızlandı

Kayaşehir şantiye incelemesinde sonra Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projelerini inceleyen Bulut, Sarıgöl’de 796 konutluk kentsel dönüşüm ve gelişim projesini de inceledi. Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi ile vatandaşlar sosyal donatılarıyla, çevresiyle güvenli yapılarda yaşamlarını sürdürecek.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, son olarak Beyoğlu Sütlüce Mahallesi’nde inşası süren 398 konutluk kentsel dönüşüm ve gelişim projesini inceledi.


Geri Dön