Kent Haberleri

Gazipaşa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Gaziapaşa'da devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Çelik, 2019'a kadar verdikleri sözleri bitirme noktasına geleceklerini vurguladı.


Gaziapaşa'da devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Çelik, 2019'a kadar verdikleri sözleri bitirme noktasına geleceklerini vurguladı. İlçe genelinde devam eden asfalt, sıcak asfalt kaldırım ve parke çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Çelik, mahalle içindeki yollara parke döşeneceğini dile getirdi. 


İHALE 20 HAZİRANDA 

Basın mensuplarına çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Çelik, "20 Haziran'da 40 bin ton civarında mıcır asfalt ihalemiz var. Hedefimiz 70 kilometrenin üzerinde çakıllı asfalt dökmek.  Sıcak asfaltımız var, kaldırımımız, parkemiz devam ediyor. Kaldırım yollarımız olacak.  Mahalle içindeki yollarımıza parke döşeyeceğiz.  2016 yılını 2015 'ten çok daha hızlı geçireceğiz. Bu çalışmaları 2017,2018'e kadar bitirip 2019'da verdiğimiz sözlerin hepsini bitirme noktasına geleceğiz" ifadelerini kullandı. 


"HAZİRAN SONUNDA PARKE ATAĞIMIZ VAR" 

Haziran ayı sonunda doğru parke atağına başlayacaklarını söyleyen Başkan Çelik, "Esentepe, Aydın, Pazarcı, Cumhuriyet mahallelerinde parke atağına başlıyoruz. İŞKUR'dan gelen yeni işçilerimizle beraber parke işlerimizi yapacağız. Artık parkeleri ihaleyle vermeyeceğiz. Çünkü bordür bizim, kamyon, kepçe bizim parke bizim işçilerimizde geldi. Bundan sonraki ihaleleri İŞKUR müjdesinden sonra iptal ediyoruz" dedi. 


İŞKUR İŞÇİLERİNDEN 1,5 MİLYONLUK KATKI 

İŞKUR'dan gelen işçilerin yılsonuna kadar sağlayacağı katkının yaklaşık olarak 1,5 milyonun üzerinde olduğunu sözlerine ekleyen Çelik, "Bıı konuda da Antalya Milletvekilimiz Sayın Gökçen Özdoğan Enç'e ne kadar şükranlarımı iletsem azdır. Çünkü İŞKUR'dan işçilerin bize iletilmesi için çok büyük çaba sarf etti. Kendisine buradan teşekkürümü iletiyorum. İhaleye çıkmayarak, parke döşemelerini kendimiz yaparak bunu Gazipaşa Belediyesi'nin bütçesine katkı olarak sağlayacağız. Bu işçilerin bize yılsonuna kadar sağlayacağı katkı yaklaşık olarak 1,5 milyonun üzerinde. Hizmetlerimiz durmayacak, daha da hızlanarak devam edecek" şeklinde konuştu. 


GAZİPAŞA ŞANTİYE GİBİ 

Gazipaşa'nın her yerinde çalışma olduğunu, Gazipaşa'nın bir şantiye alını gibi çalıştığını söyleyen Çelik. "15 Haziran'da Sarısu altındaki ihalemizde var.  Koru sahili, Sarısu, Yatlimanı, iskele sahilimiz bunu gibi birçok yerde çalışmalarımız var. Gazipaşa şantiye gibi.  İnşallah bunları önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimize ve kırsala da yayarak devam edeceğiz. Takdir Gazipaşa halkının" diye konuştu. 


Gazipaşa Manşet