29 / 04 / 2024

Gebze Gökdeniz Konutları'nda yüksek kira garantili hemen teslim daireler!

Gebze Gökdeniz Konutları'nda yüksek kira garantili hemen teslim daireler!

Firma: Alman İnşaat

Proje: Gökdeniz Konutları

Yüzde 90 banka kredisine uygun Gökdeniz Konutları 128 daireden oluşan Alman İnşaat firması tarafından faaliyete geçirilmiş butik bir projedir Gökdeniz Konutları Gebze projesi yatırımcısına yüksek kira bedelini hemen garanti ediyor…




Gökdeniz Konutları Gebze projesi yatırımcısına yüksek kira bedelini hemen garanti ediyor… Üstelik hemen tapu teslimi ile beraber…


%90 banka kredisine uygun  Gökdeniz Konutları  128 daireden oluşan  Alman İnşaat  firması tarafından faaliyete geçirilmiş butik bir projedir. Gebze-Çayırova Güzeltepe Mevkiindedir. Gosb, Tosb, Tübitak, Tse, Sabancı Üni, Mutlukent ve Yapı kredi bankacılık Üssü’nün yanında, Akbank, Kuveyt Türk ve Halk bankası, Albaraka Türk bankacılık üssü yakınında, İstanbul park pistine ve Sabiha Gökçen havaalanına 15 dakikalık mesafede yer almaktadır. Yapılacak olan Silikon Vadisi, Teknopark projelerini oldukça yakın konumdadır. 


Gök Deniz Konutları Panoramik deniz ve adalar manzarasına sahip bölgenin ilk ve tek konut projesidir. Projenin %90 satılmıştır, oturum mevcuttur. Kat mülkiyetli tapunuz %1 KDV ile hazırdır.


Gökdeniz Konutları projesinde 1+1, 2+1,3+1, 3+1 çatı dubleks, 3+1 ara dubleks, 4+1 çatı dubleks, 5+1 bahçeli dubleks olmak üzere 7 ayrı tipte daire seçeneği mevcuttur. 


Alman İnşaat yatırımcısına derhal yazılı olarak elde edeceğini yüksek kira rakamını garanti ediyor... Öyle ki kiracı olmasa dahi Alman İnşaat firması müşterilerine kira bedelini düzenli olarak ödüyor.


Gök Deniz Konutları Kompleks ve Donanım


7/24 Özel kameralı site güvenliği

Yüzme Havuzu, çocuk havuzu

Cafe & restaurant & market

Spor salonu , Sauna

Kapalı otopark

Kapalı –açık çocuk oyun alanları

Kapalı depo alanı

Toplantı odası

Oturma ve kamelya alanları

Kapalı kış bahçesi

Özel kapalı barbekü bahçesi

Özel şelaleler, fıskiyeler ve süs havuzları

Özel davet ve eğlence alanları

Jeneratör

Fiber optik internet ağı

200 Tonluk içme suyu deposu

Tam donanımlı yangın hidrantı

Merkezi uydu-fiber altyapı sistemi

Eşsiz peyzaj çalışması



Telefon: 0530 770 34 70 - 0262 721 36 03

Web: www.gokdenizkonutlari.com


projeye sor



Geri Dön