Yatırım Tavsiyeleri

Gelecek vaat eden 9 sektör!

Kişiler yaşadıkları süreç boyunca zengin olma hayali kurarlar. Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz sektörler sizleri bekliyor. Detaylar haberimizde... Elinize geçen her parayı iyi değerlendirmedikçe, zengin olma hayalleriniz suya düşer ve aynı zamanda süresi uzar

Zengin olmanın yolu çok para kazanmak olsa da, aslında zengin olmanın püf noktası iyi bir tasarruf yapmaktır. Elinize geçen her parayı iyi değerlendirmedikçe, zengin olma hayalleriniz suya düşer ve aynı zamanda süresi uzar. Bir girişimci olarak doğru sektörü seçmek çok ama çok önemlidir. Bir işe veya sektöre giriş yapacağınız zaman bu iş bana para kazandırır mı? diye öncelikli olarak düşünmeniz gerekir.

Araştırmacılar, dünya çapındaki milyarderler ve milyonerlerin en çok hangi sektörlerde ve hangi mesleklerde çalıştıklarını araştırmış. Zengin olmak istiyorsanız bu sizin seçeceğiniz mesleğe yada iş sektörüne bağlıdır. Bazı sektörler size kısa zaman içerisinde zengin olma fırsatı verir.

Sizi milyarder yapma olasılığı en yüksek olan dokuz sektörü açıklayacağım. Ama bunu açıklamadan önce bu sektörlerde iş hayatına başlamak istiyorsanız mutlaka gireceğiniz işin eğitimini almanız gerekiyor. Doğru sektöre girmek bir durumdur, ancak onu büyütmek için doğru sektörde ve doğru kişi de olmanız gerekir.

Milyarder olmak için hangi sektörlerde çalışılmalı? Sorusunun cevabı haberimizde...

 

İşte sizleri milyarder yapma olasılığı en yüksek olan dokuz sektör...

  1. Finans Hizmetleri: Eğer çok para kazanıp hemen milyoner olmak istiyorsanız ilk olarak bu sektörü deneyebilirsiniz. Kredilendirme kuruluşlarında, aracı kurumlarda, finans şirketlerinde ve bankalarda gerçekleşen para veya varlık yönetimi sektörüdür. En başarılı örneklerinden olan New York'ta eski belediye başkanı Michael Bloomberg, finans sektöründe finansal veriler sağlayarak milyarder oldu. Unutmayalım ki "para, paranın içindedir". 

  2. Teknoloji: İşleri daha verimli hale getirmek için teknolojiyi nasıl kullanabiliriz? Teknoloji, zaman geçtikçe dahada çok büyüyen ve hayatımızda en büyük alana sahip olan bir sektör. Apple, Google ve Amazon gibi büyük teknoloji şirketlerinin yanı sıra artık küçük şirketlerde bu alana girerek daha da çok büyümeyi ve milyarder olmayı hedefliyor. Herkesin teknolojiye merak duyduğunu düşünürsek bu sektörde çok hızlı bir şekilde milyoner olabilirsiniz.

  3. Sağlık Hizmetleri: İnsanlar daha uzun yaşayabilmek için çok para harcıyorlar. Sağlık hizmetleri sektörü, insanların daha uzun yaşamasına ve daha sağlıklı kalmasına yardımcı olabilecek herhangi bir ürün veya hizmete, yaşlı bakım evlerine, ilaçlara ve benzeri gibi olan bir çok duruma hitap ediyor.

  4. Emlak ve İnşaat: En yararlı sektörler arasında yerini alan emlak ve inşaat sektöründe işe girmek, size zengin olmanın en kısa yolunu sunuyor.

  5. Eğitim: Kişiler öğrenmek istiyor, kendilerini beceri setleriyle donatmak istiyorlar. Eğitim ve yazılım alanı, kişileri, iş insanları ve profesyonelleri günümüz becerilerine, iş fırsatlarına bağlıyor. Artık eğitim adı altında tasarlanmış olan insanlara birçok yönden yardımcı olabilecek ürün, hizmet veya yazılımlar bu sektörün içerisinde yer alan bazı anahtar kelimelerdir. Eğitim büyük bir sektördür.

  6. Eğlence ve Rekreasyon: İnsanlar eğitimin ötesinde kendi yaşantılarında uzaklaşıp eğlenmek istiyorlar. Aslında insanlar eğlence isterler ve diğer tüm büyük şirketlerin eğlence sektörüne girmesinde ki en büyük nedeni de budur. Bu sektöre giren bir çok firma var. Amazon Prime ve Netflix bu sektröde bşaaşrıyı yakalayark büyüyen şirketlerden sadece iki tanesidir.

  7. Sanayi ve Ulaşım: İnsanlar seyahat etmeyi sever. İnternette olduğu gibi ne kadar çok görürsen o kadar çok istiyoruz, sürekli eve tıkılıp kalmak istemiyoruz, dışarı çıkıp farklı yerler görmek istiyoruz diyen kişilerin de olduğunu bilerek sanayi ve ulaşım sektörünün büyüdüğünü söylemek mümkün. Hava taşımacılığı veya havacılık bu sektörün en büyük fırsatlarından sadece iki tanesidir.

  8. Enerji: Özellikle yenilenebilir enerji sadece petrol ve gazın ötesine geçerek güneş ve rüzgarı kullanılarak üretilebilir enerji değildir. Bu çok büyük bir endüstridir. Ancak yaratıcı çözümler olsaydı milyonlarca dolar değil, milyarlarca dolar kazanabilirdik. Enerjiden kazanılabilecek çok para var.

  9. Gıda: Hepimizin barınmaya, yemek yemeye ve giyinmeye ihtiyaçları var. Bu durumda da zengin olmak için bu temel ihtiyaçları göz önünde bulundurabiliriz.

Opel Astra piyasayı darmaduman edecek! İnanılmaz fiyatı ile Türkiye yollarında!

Renault kampanya için düğmeye bastı! 160 bin TL'ye düşüyor!

Rockefeller'dan zenginliğin 12 tüyosu!

Fiat Fiorino gündeme bomba gibi düştü! Resmen yok fiyatına satacak!

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

Toyota'dan 260 bin TL'lik indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!

Opel'den sıfır araç sahibi olmak isteyenlere müjde! İndirimli fiyat listesi açıklandı!