İş Fırsatları

Gelir İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel alacak! Başvurular bugün başladı! Hemen şartlara bakın!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) toplam 71 sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. GİB 2022 personel alımı başvuruları ne zaman? İşte GİB sözleşmeli personel alımı ile ilgili tüm merak edilenler... Açılan kadrolara göre eğitim koşulları değişiklik gösteriyor

Gelir İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları resmen belli oldu. Açılan kadrolara göre eğitim koşulları değişiklik gösteriyor. 

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) toplam 71 sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. 71 sözleşmeli personel alımı için başvuru şartları ve tarihler de peş peşe açıklandı.

 

Peki Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? GİB 2022 personel alımı başvuruları ne zaman? İşte GİB sözleşmeli personel alımı ile ilgili tüm merak edilenler...

Gelir İdaresi Başkanlığı 71 sözleşmeli personel alımı kapsamında, lisans, ön lisans ve ortaöğretim (lise) mezunlarının başvuru yapabilecekleri kadrolar netleşti. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; koruma güvenlik görevlisi alımları için KPSS ön lisans şartı, avukatlık kadrosu için ise KPSS P3 puan şartı isteniyor. 

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 6 avukat, 17 koruma ve güvenlik görevlisi, 26 hizmetli,8 şoför ve 14 tekniker alımı yapılacak. 

GİB 2022 personel alımı başvuruları ne zaman? 

Gelir İdaresi Başkanlığı 71 sözleşmeli personel alımı kapsamında, başvurular 13 Aralık Salı günü başlayacak ve 19 Aralık Pazartesi gününe kadar sürecek. 

Başvuru işlemleri e-Devlet üzerinden Gelir İdaresi Başkanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım sayfasından ya da Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden elektronik ortamda gerçekleştirilebilecek. 

Adayların herhangi bir kuruma giderek başvuru için bizzat belge teslim etmesi gerekli değil.

 

Gelir İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları 2022

Gelir İdaresi personel alımı özel başvuru şartları peş peşe açıklandı. Bunun yanı sıra müracaat yapacak adaylardan 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinde bulunan genel şartlar da aranacak. İşte Gelir İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları 2022...

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması, 

Kamu haklarından mahrum olunmaması,

Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınması, 

Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmaması. 

Erkek adayların askerliğini yapmış olması ya da askerlik ile ilgisi bulunmamak. 

Aynı zamanda koruma güvenlik görevlisi alımları için KPSS ön lisans şartı, avukatlık kadrosu için ise KPSS P3 puan şartı arandığı açıklandı. 

Aralık ayı çocuk desteği ne zaman yatacak? Çocuk destek parası ne kadar? Çocuk parasını kimler alacak?

Garanti bayram ettirecek kampanyasını az önce açıkladı! Kimliğini kapan 6 bin lirayı almaya koştu! Hemen siz de bakın

OGM tam 54 ilde KPSS şartsız işçi alımı yapacak! Bu tarihleri sakın ama sakın kaçırmayın! 

Devlet korumasında yetişen 1.041 genç için atama müjdesi! Bakanlık resmen açıkladı! Bu tarihlerde...