28 / 04 / 2024

Gelişen Gayrimenkul Trendleri raporu 29 Kasım'da yayınlanacak!

Gelişen Gayrimenkul Trendleri raporu 29 Kasım'da yayınlanacak!

Gayrimenkül sektöründeki yükselen trendler gayrimenkul sektöründeki en prestijli ve en çok okunan tahmin raporlarından biri olan “Gayrimenkul Piyasasında Gelişen Trendler-2013” raporunda ele alınıyor...



Urban Land Institute  (ULI)  ve PricewaterhouseCoopers (Pwc) işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri içeren “2013 yılında ABD’de Gelişen Gayrimenkul Trendleri” raporu Türk Amerikan İşadamları Derneği’nin (TABA/AmCham) katkılarıyla 29 Kasım 2012 tarihinde Pera Palas Hotel'de kamuoyuna sunulacak. 


ULI CEO’su Patrick Phillips’in sunumu ile açıklanacak rapor ABD’de gayrimenkul sektöründeki yatırım ve gelişim eğilimleri, gayrimenkul finansmanı ve sermaye piyasaları, emlak sektörü, şehir merkezi alanları ve diğer gayrimenkul konularına ilişkin bilgileri içeriyor. Rapor, 125’in üzerindeki sektör temsilcisi ve 500’den fazla gayrimenkul yöneticisi, yatırımcılar ve geliştiricilerle yapılan anketler sonucu oluşturuldu. 


Açılış konuşmasını TABA/AmCham İcra Direktörü Oliver Myers’ın yapacağı etkinlikte ULI Türkiye Başkan Yardımcısı Tavit Köletavitoğlu panel moderatörlüğünü üstleniyor. Pwc Türkiye Ortağı Ersun Bayraktaroğlu da Avrupa ve Türkiye’de Gelişen Trendler konulu bir konuşma yapacak.


Geri Dön