27 / 04 / 2024

Gelişen Kentler Zirvesi 4-5 Eylül'de Kayseri'de düzenlenecek!

Gelişen Kentler Zirvesi 4-5 Eylül'de Kayseri'de düzenlenecek!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER' in Gelişen Kentler Zirvesi’nin 6’ncısı Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde 4-5 Eylül 2014 tarihlerinde Kayseri’de gerçekleştirecek...




Daha önce Bursa, Konya, Gaziantep,  İzmir  ve Samsun'da düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi'nin altıncısı Kayseri'de yapılacak. GYODER tarafından organize edilen etkinlik 4-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Gelişen Kentler Zirvesini 2010 yılından bu yana düzenlediklerini belirten GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun; etkinlikteki temel amacın Türkiye'nin yalnızca büyükşehirlerden ibaret olmadığını göstermek olduğunu söyledi. 

Açıklamasında Anadolu'nun büyük potansiyeline dikkat çeken Torun: 'Bu kent ve çevrelerinin hem potansiyellerini hem de özellikle gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak ve yatırım yapılmasına destek olmak istiyoruz. Bu anlamda büyük potansiyel taşıyan şehirlerimizden biri de Kayseri. Bu sene sektör temsilcileri ve takipçileri ile Gelişen Kentler Zirvesinde Kayseri'de buluşuyoruz. Zirve'de Kayserinin ekonomik ve demografik yapısı incelenerek, şehrin gayrimenkul sektörü, konut, ticari, turizm, sanayi ve lojistik başlıkları altında ele alacağız. Zirvenin şehrin potansiyelini ortaya çıkarmak, katma değer sağlamak ve gelişimine katkı sağlamak açısından önemli bir platform olacağına inanıyorum.' dedi. 

Kayseri başta olmak üzere, tüm bölgenin gayrimenkul fırsatlarının ulusal ve uluslararası yatırımcılarla buluşturulacağı Zirve, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 4-5 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 


Deniz Postası Gazetesi


Geri Dön