02 / 05 / 2024

Gelişen Kentler Zirvesi, Tekfen katkılarıyla gerçekleşecek!

Gelişen Kentler Zirvesi, Tekfen katkılarıyla gerçekleşecek!

GYODER ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Konya’da düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi, Tekfen Holding bünyesinde 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren Tekfen Emlak Geliştirme Grubu katkılarıyla gerçekleşti



GYODER ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Konya’da düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi, Tekfen Holding bünyesinde 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren Tekfen Emlak Geliştirme Grubu katkılarıyla gerçekleştiriliyor. GYODER ve Konya Büyükşehir Belediye işbirliğiyle 1-3 Kasım 2010 tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Gelişen Kentler Zirvesi’nin ikincisi, gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Tekfen Emlak Geliştirme Grubu’nun katkılarıyla düzenlenecek. 

Gayrimenkul sektörüne ve ekonomiye ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra, yerel temsilciler ve uzmanlar tarafından Konya’nın yeni vizyonunun ve yatırım fırsatlarının ele alınacağı Gelişen Kentler Zirvesi’nde konuşmacı olan Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ömer Egesel, “Yatırımcı Gözüyle Gelişen Kentler: Konya” başlıklı oturumda bir konuşma yapacak. Tekfen Emlak, Konya’nın en güzel noktalarından biri olan Meram-Kozağaç Bölgesi'nde 245 dönüm üzerine inşa edilecek 1000 seçkin konut içerecek projesi ile Konyalılara, yemyeşil ve doğaya duyarlı bir yaşam ortamı sunmayı da planlıyor.

Gelişen Kentler Zirvesi-Konya Sponsorları:

Destekleyen Kurumlar: SPK, TOKİ, ULI
Katkılarıyla : Tekfen Emlak Geliştirme
Zirve Sponsoru : Seha Yapı
Ana Sponsorlar : Deha Yapı, Komyapı
Sponsorlar : Anel Eneji, Emlak Konut, İş GYO, Kentsel Strateji, Konya Çimento, Soyak, TSKB GYO
Katkıda Bulunanlar : Kompen, Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş.
Basın Sponsorları : Bloomberg-HT, Finans Dünyası, Hürriyet
İletişim Sponsorları : Arkitera, Gayrimenkul Türkiye, KB Savills, Reidin.com, REP-Real Estate Publishers


Geri Dön