29 / 04 / 2024

Gemlik Müteahhitler Derneği yeni imar alanları açılmasını talep ediyor!

Gemlik Müteahhitler Derneği yeni imar alanları açılmasını talep ediyor!

GMD heyeti adına konuşan Başkan Hamza Aygün, Gemlik'te imar alanlarının tükenme noktasına geldiğini, bir an önce depreme dayanıklı bölgeler olan kuzey planlarının yürürlüğe girmesi gerektiğini söyleyerek, AK Parti'nin desteğini istedi




Gemlik Müteahhitler Derneği yöneticileri, AK Parti'yi ziyaret etti. İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan GMD heyeti adına Başkan Hamza Aygün açıklamalarda bulundu. Aygün, Gemlik'te imar alanlarının tükenme noktasına geldiğini, bir an önce depreme dayanıklı bölgeler olan kuzey planlarının yürürlüğe girmesi gerektiğini söyleyerek, AK Parti'nin desteğini istedi. Yılmaz, bu konuda her türlü desteği vereceklerini ifade ederek, Gemlik için imar alanlarının genişletilmesinin öncelikli bir mesele olduğunun altını çizdi. 


Gemlik'te özellikle Zeytin Koruma Kanunu'ndan kaynaklanan açmazların bulunduğunu kaydeden Yılmaz, 'Ama bunu da aşmak için gerek Bursa Büyükşehir Belediyesi, gerekse  Ankara  nezdinde çözüm için diğer siyasi parti temsilcileriyle de ortak çalışma yaparak elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön