27 / 04 / 2024

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Firma: Gen Yapı

Proje: Saloon Residence

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 3 bin TL'den satışa sunuluyor. Ümraniye'de hayata geçirilen projede daire teslimlerinin 2014 yılında yapılması hedefleniyor...



Saloon Residence Ümraniye Projesi, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


Gen Yapı tarafından konumlandırılan Ümraniye Saloon Residence, banka kredisi kullanılarak taksitlendirme seçeneğine sahip. Proje sosyal olanaklar açısından da zengin alternatiflere sahip.


Lokasyon olarak Ümraniye Yukarı Dudullu'da inşa edilen Saloon Residence, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi gibi olanaklar sunuyor.


Gen Yapı  Saloon Residence  satılık daire


Gen Yapı Saloon Residence satılık daire fiyatları metrekare birim olarak 3 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 324 metrekare arasında değişiyor.


Gen Yapı Saloon Residence satılık daire fiyat bilgileri ile ayrıntılar için (0216) 540 23 68 • 69 numaralı telefonu arayarak satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


 Gen Yapı Saloon Residence adres: Esenşehir Mh. Sahra Sk. No:12 Y.Dudullu Ümraniye


Saloon Residence iletişim


Telefon :(0216) 540 23 68 • 69

Web Adresi: www.saloonresidence.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön