Ekonomi

Gençlere faizsiz kredi imkanı! İşte yaş şartı! Hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere faizsiz kredi imkanı verileceğini duyurdu. İşte detaylar!Bu müjde ile beraber gençlerin iş kurmalarına destek olunması amaçlanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendi işini kurmak isteyen gençlere faizsiz kredi verileceğinin müjdesini verdi. Bu müjde ile beraber gençlerin iş kurmalarına destek olunması amaçlanıyor.

 İşte ayrıntılar…

GENÇLERE KREDİ İMKANI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün ATO Congresium'da düzenlenmiş olan "Gençlik İçin Hemen Şimdi" programında gençler için faizsiz kredi müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile ve Gençlik Bankası kuracaklarını dile getirerek, doğalgaz gelirlerinin bir bölümünün bu bankaya aktaracaklarını ve buradan da iş kurmak isteyen gençlere faizsiz kredi imkanı sağlanacağını belirtti.

Daha önce de evini tamir ettirmek, yenilemek isteyen vatandaşlara faizsiz kredi verileceğini aktaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kez de gençlere yönelik bir adım attı. Konuşmasında, Karadeniz gazının 500 milyar dolar ile 1 trilyon dolar arasında hesap edilen rezerv değeri ile ülkemizin son dönemdeki en büyük kazanımlarından biri olacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazın gelirlerinin bir kısmını Aile ve Gençlik Bankası'na aktaracaklarını söyledi.

Aile ve Gençlik Bankası'nın, aile kurumunu güçlendirmek ve gençlere eğitimden evliliğe hayatın her evresinde destek olmak amacı ile faaliyet göstereceği ifade edildi. Banka vasıtasıyla iş kurmak isteyen gençlere faizsiz kredi verilmesi amaçlanıyor.

Diğer yandan ise Vakıfbank da 50 bin TL'ye kadar bireysel kredi imkanı sağlıyor. 36 aya varan vade seçenekleri sunan Vakıfbank'tan kullanılan 50.000 TL'nin geri ödemesi müşteriye göre değişkenlik göstermektedir. Ama bu iki konu birbiriyle doğrudan ilgili değil, yalnızca genel bir bilgilendirme amacı taşıyorlar.

Emekli promosyonu konusu, milyonlarca emekli kişi tarafından ilgi ile takip ediliyor. Bankalar tek tek promosyon miktarlarını yeniledi. Bunların içinde Denizbank’ta yer alıyor. Denizbank, Nisan ayı için güncellenen emekli promosyon rakamlarını duyurdu ve müjde verdi.

DENİZBANK PROMOSYON MİKTARLARI GÜNCELLENDİ!

Denizbank, emekli vatandaşlar için promosyon kampanyası düzenliyor. Promosyon tutarları, emekli maaşı miktarına göre değişiyor.

3.500 TL altında maaşı alan emekliler; 3.000 TL veya 6.000 TL ödeme alabiliyorken,

3.500 TL ile 7.500 TL arası maaş alanlar için 3.500 TL veya 7.000 TL ödeme yapılıyorken,

7.500 TL ile 10.000 TL arası maaş alanlar için 4.500 TL veya 9.000 TL ödeme yapılıyorken,

10.000 TL ve üzeri maaş alan emekliler için ise 5.000 TL veya 10.000 TL promosyon ödeniyor.