Ekonomi

Gençlere sevindirici haber Cumhurbaşkanı'ndan geldi! Bu yaş aralığında olanlara faizsiz kredi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençler için yeni bir kredi duyurusu yaptı. Gençlere faizsiz şekilde kredi verilecek. Yeni kurulacak Aile ve Gençlik Bankası gençlere destek sunacak. İşte tüm detaylar…‘’Gençlik İçin Hemen Şimdi’’ programı kapsamında konuşan Recep Tayyip Erdoğan gençlerin iş kurma hayallerine destek olmak amaçlı olarak Aile ve Gençlik Bankası kurulacağının altını çizdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni bir müjdeli haber duyurdu. ‘’Gençlik İçin Hemen Şimdi’’ programı kapsamında konuşan Recep Tayyip Erdoğan gençlerin iş kurma hayallerine destek olmak amaçlı olarak Aile ve Gençlik Bankası kurulacağının altını çizdi. Konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Gençlerin iş kurması için destek sağlanacak

Aile ve Gençlik Bankası’nın kurulması ile birlikte gençlere eğitimlerinden evliliğine kadar her türlü amaçla destek sağlanacak. Aile ve Gençlik Bankası aracılığıyla iş kurmak isteyen gençler için faizsiz şekilde kredi verilecek. Bu müjdeli haber ile birlikte gençlerin iş kurma hayalleri gerçeğe dönüşecek. İş kurma alanındaki finansal gereksinimler kolay bir şekilde karşılanabilecek.

Kendi işini kuracaklara kredi verilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti seçim beyannamesine duyurdu. Yapılan duyuru ile birlikte hem gençler hem de kadınlara yönelik olarak yapılacak değişiklikler açıklandı. Özellikle de bu beyanname kapsamında yayınlanan Aile ve Gençlik Bankası’nın kurulacağı haberi ile birlikte gençlerin yüzü güldü. Yeni kurulacak Aile ve Gençlik Bankası bütçesini Karadeniz’de bulunan doğalgazdan alacak. Toplanan tutarlar gençlere ve ihtiyaç sahiplerine banka kapsamında dağıtılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni iş kurmak isteyen gençler adına faizsiz bir kredi imkânı sunulacağını açıkladı. Sunulacak faizsiz kredi ile birlikte gençler iş kurma hayallerine kolay bir şekilde kavuşacak.

Gençlere faizsiz kredi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aile ve Gençlik Bankası’nın kurulması ile gençlere faizsiz bir kredi imkânı sunacağını açıkladı. Sunulacak kredi kapsamında gençlerin iş kurmaları adına destek sağlanacak. İş kurmanın çok zor olduğu bu dönemde yaşanacak finansal sıkıntıların bu şekilde önüne geçilmesi planlanıyor. Gençler devletin aldığı sıfır faizli destek ile birlikte ayrıca kolay ödeme imkânı ile birlikte kredi alabilecek. Konuyla ilgili detaylara henüz yer verilmedi. Gençlerin gözü gelecek yeni haberde. Detayların seçimler sonrası açıklanması bekleniyor.

Faizsiz kredi veren bankalar hangisi? Hangi bankadan faizsiz kredi alınır?

Aile Koruma Kalkanı Programı’nın detayları netleşti! Ev hanımlarına erken emeklilik, 150 bin TL faizsiz kredi imkanı!

DenizBank telefondan başvuru yapana faizsiz 10 bin TL! Şubeye gitmeye gerek yok!