Kent Haberleri

Gençlere verilecek işsizlik maaşı: 18-26 yaş arasına 2.500 TL nakit desteği!

Millet İttifakı, gençlere devlet desteği kapsamında 18-26 yaş aralığındaki herkese aylık 2.500 TL ödeme yapılacağı sözü verdi. Seçim öncesi vaatler arasında yer alan bu müjde, gençler arasında sevinçle karşılandı. Bu kapsamda, 18-26 yaş arasındaki vatandaşlara 2

Millet İttifakı'nın bir parçası olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimlerde zafer kazanan Kemal Kılıçdaroğlu hükümetinin öğrencilere nakit destek sağlayacağını açıkladı. Bu kapsamda, 18-26 yaş arasındaki vatandaşlara 2.500 TL para desteği verilecek. Gençlere yönelik hazırlanan destek programının detayları da açıklandı.

 

Millet İttifakı, genel seçime az bir süre kala yaptığı vaatlerle gençlerin desteğini kazanmayı hedefliyor. 18-26 yaş aralığına 2.500 TL nakit destek sağlanacağı müjdesi verilirken, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da üniversite öğrencilerine özel bir teklif sundu. Kılıçdaroğlu, cep telefonu ve bilgisayar alımlarında ÖTV alınmayacağını açıkladı. Bu uygulama sayesinde bir telefonun maliyeti yaklaşık 11.500 TL iken ÖTV alınmayınca 5.300 TL'ye kadar düşebilecek. Kılıçdaroğlu, seçimleri kazanmaları halinde ilk iş olarak sıfır araçlardaki vergileri düşüreceklerini de sözlerine ekledi.