Kent Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 Eylül’de sona erecek başvurular için açılan kadrolar ve başvuru şartları belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Rehberlik ve Denetim Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 25 adet müfettiş yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. Bakanlığın Genel İdare Hizmetleri sınıfında boş olan müfettiş yardımcılığı kadrolarına hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) kabul edilen yurt içi ya da yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan adaylar arasından alım yapılacağı öğrenildi.

Öte yandan, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilanda başvuru şartları, sınav bilgileri ve değerlendirme sürecine ilişkin bilgiler paylaşıldı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların başvurunun son günü itibarıyla aşağıda talep edilen koşullara haiz olması gerekecek.

Sınava girmeye hak eden sonuncu adayla beraber aynı puana sahip aday sayısının birden fazla olması durumunda, bu adayların tümü giriş sınavına alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye müjdesi! Hesaplara yatacağı tarih belli oldu!

KYK yurt ücretlerinde son dakika gelişmesi! Yurtlarda kalacak öğrenciler mutlaka baksın!

Az önce açıklandı! İş Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Hesaplara tam bu kadar para yatacak!