28 / 04 / 2024

Geniş Dünya Gayrimenkul ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Geniş Dünya Gayrimenkul ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oubadah Aldabbas ve Nour Alhassany ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.



Geniş Dünya Gayrimenkul ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oubadah  Aldabbas ve Nour Alhassany ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.  


Geniş Dünya Gayrimenkul ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. - Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik (bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistlik) eğitim ve öğretim vermek, özel dershane ve kurs açıp işletmek. - Eğitim ve öğretim amaçlı her türlü laboratuar kurmak, araç ve gereç, doküman ve laboratuar malzemelerinin alımı, satımı, ithal ve ihracını yapmak - Her türlü dayanıklı tüketim malları, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon, video, teyp, radyo, mutfak robotları, saç kurutma makinası, müzik seti, fırın, şofben, elektrik süpürgesi, uydu anteni, tv sehpaları, elektrikli ve elektriksiz küçük ev aletleri, elektrikli ısıtıcılar, her türlü elektrik ve elektronik eşya, beyaz eşya, oto teyp, cd çalar, dvd, vcd ve benzeri ürünlerin ve sarf malzemelerinin alımını, satımını ve pazarlamasını, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende olarak yapmak, bakım, onarım ve servis hizmetlerini yapmak, yedek parçalarının ticaretini yapmak. - Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. - Her türlü yerli ve yabancı hazır giyim, her türlü tekstil ürünleri, konfeksiyon ürünleri ve aksesuarları toptan ve perakende alım satımını, imalatını, ithalat ve ihracatını yapmak.



Geri Dön