02 / 05 / 2024

Geredeli Trio Towers Zonguldak metrekaresi 2 bin TL!

Geredeli Trio Towers Zonguldak metrekaresi 2 bin TL!

Firma: Geredeli İnşaat

Proje: Geredeli Trio Towers

Geredeli İnşaat tarafından hayata geçirilen Geredeli Trio Towers projesi Zonguldak' ın ilk ve tek karma projesi olarak yükseliyor. Geredeli Trio Towers Zonguldak metrekaresi 2 bin TL' den başlıyor. Projede satışlar başladı.



Geredeli Trio Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede A, B ve C olmak üzere 3 blok yer alıyor.


Geredeli Trio Towers projesinde orta blok A blok olarak geçiyor. A blok diğer bloklardan 2 yıl daha önce teslim edilmesi bekleniyor. Toplam 130 dairenin bulunduğu A blokta 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerde yer alıyor. 


Geredeli Trio Towers Zonguldak metrekaresi 2 bin TL' den başlıyor. Projede 2+1 daireler 121 metrekare, 3+1 daireler 163 metrekare ve 4+1 daireler 185 metrekareden oluşuyor. 


Geredeli Trio Towers Zonguldak' ın ilk karma projesi olarak yükseliyor. Projede daireler haricinde AVM yer alıyor. Projenin tamamı 4 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede toplam 450 daire yapılması planlanıyor.


Geredeli Trio Towers projesi içerinde otopark, kamelya, seyir terasları, çocuk parkları, basketbol sahası, fitness center, cafe, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve yürüyüş pisti gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Geredeli Trio Towers Zonguldak iletişim

Satış Ofisi: Merkez mah. Köylü Pazarı İşhanı Kat:2 Kozlu/Zonguldak

Tel :+90 372 269 05 75

Mail :[email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön