Altın & Gümüş

Geri adım atan gümüş tekrar 11 TL seviyesinde! Son dakika gümüş fiyatları

Son dakika gümüş fiyatları, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Güne 12 TL'den başlayan gümüş, geri adım atarak tekrar 11 TL seviyesine kadar düştü. Peki son dakika gümüş alış satış fiyatı ne kadar? 28 Ekim 2022 güncel gümüş fiyatları. Geçtiğimiz günlerde 12,20 TL seviyesine kadar yükselen gümüş bugün geri adım atarak değer kaybetti ve tekrar 11 TL seviyelerinde işlem görüyor

Gümüş fiyatları, haftanın son işlem günü düşüşe geçti. Geçtiğimiz günlerde 12,20 TL seviyesine kadar yükselen gümüş bugün geri adım atarak değer kaybetti ve tekrar 11 TL seviyelerinde işlem görüyor.

GÜMÜŞ GERİ ADIM ATTI

Bu hafta içinde 12 TL'den işlem gören gümüş fiyatları bugün 11 TL seviyelerine kadar, geriledi. Gümüş ons fiyatı 19,18 dolar, gümüşün alış fiyatı 11,39 TL, satış fiyatı 11,90 TL seviyesinden işlem görüyor.

Gümüş fiyatları bu sabah güne yükselişle başladı. Gümüşün gram alış fiyatı 11,56 TL, satış fiyatı 12,04 TL. Gümüşün ons fiyatı 19,42 dolar seviyesinden güne başladı.

Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselir mi, düşer mi? Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. 
 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Altın ile birlikte gümüş fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. 12 TL seviyesine kadar yükselen gümüş fiyatları yatırımcısını sevindirirken, haftanın son işlem günü kapanışta tekrar 11 TL seviyelerine düştü. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacğaını açıklayarak yatırımcıları uyardı. İslam Memiş, gümüşün gram fiyatının 12,60 TL olacağını söyledi ve şu yorumu yaptı: ''Gümüşün gram fiyatı cuma günü 10,94 liraya geriledikten sonra haftayı 11,62 liradan tamamladı. Hem ons gümüş hem de gram tarafındaki yüzde 4’lük yükseliş çok önemliydi. Pozitif beklentim devam ettiğinde 12,60 TL seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim.'' dedi.

Memiş, gümüş ile ilgili bir başka yorumu ise şu şekilde oldu: ''12 lira seviyesinin üzerine yerleşen gram gümüş artık sürpriz değil! '' diyerek açıkladı. Gümüş yatırımcılarının sabırlı olmasını isteyen Memiş, ''gümüş sabır işidir'' gümüş yatırım yapanlarının acele etmemesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

''Gümüş fiyatları yükselecek'' diyen İslam Memiş rakam verip tarihi açıkladı! Herkes hemen baksın

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne olur? Son dakika gümüş yorum