Altın & Gümüş

''Getirisi altından fazla olacak'' diyen İslam Memiş gümüşü işaret etti! Gümüşü önemseyin

ABD Merkez Bankası Fed faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından altın fiyatları yükselmeye başladı. Gümüş fiyatları da yükselişe geçerken ''Getirisi altından fazla olacak'' diyen İslam Memiş gümüşü işaret etti! Gümüşü önemseyin... Altın fiyatları yükselirken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten çok çarpıcı açıklama geldi

Altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrası rekor kırdı. Altın fiyatları yükselirken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten çok çarpıcı açıklama geldi. ''Getirisi altından fazla olacak'' diyen İslam Memiş gümüşü işaret etti! Gümüşü önemseyin...

GETİRİSİ ALTINDAN FAZLA!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün altından daha fazla getiri sağlayacağını söyleyerek yatırımcıları uyardı. Memiş: '' Altın/Gümüş rasyosu 81,30’da. Yani, gümüş altına kıyasla daha ucuz.

Altınla gümüş almakta ucuz. Bunu fırsata çevirmek gerek. Çünkü 2023 yılında gümüşün getirisinin altından fazla olacağını tahmin ediyorum. Elinde nakit bulunduran altın yerine gümüşü tercih etmeli.

2022 yılında da gram altın yüzde 43 kazandırırken, gram gümüş yüzde 45 kazandırdı. 2023’de gümüş yine altını tahtından edebilir.

Gümüşü daha çok önemsiyorum. Bugün “Altın mı, gümüş mü?” derseniz “Gümüş” derim. Altının ons fiyatında 1.957 dolar, 1.195 TL dirençleri var. Burdan geri dönebilir. Şubat ayında altın fiyatlarında 1.850 dolar, 1.140 TL seviyelerini bekliyor olacağım.''dedi.

Gümüş fiyatı bugün ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Bugün gümüş fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 2 Şubat Perşembe gümüş fiyatları...

 

GÜMÜŞ FİYATLARI 2 ŞUBAT PERŞEMBE!

Gümüş fiyatları bugün yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından takip ediliyor.  Gümüş yatırımcıları ''bugün gümüş fiyatı ne kadar? Bugün gümüşün gram fiyatı kaç lira? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 1 gram gümüş ne kadar?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Gümüşün ons fiyatı bugün yükselişe geçti. Ons gümüş fiyatı 24,28 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün gram fiyatı ise alış 14,67 lira, satış fiyatı ise 15,22 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Doları olanlar hemen baksın! Dudak uçuklatan rakam göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Dolar/TL son dakika

Gram altın için yeni rota oluşturuldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Bakan bir daha baktı