02 / 05 / 2024

Ginza Corner'da 1.250 TL taksitle!

Ginza Corner'da 1.250 TL taksitle!

Ginza Corner'da 60 bin TL ile 153 bin TL arasında fiyat aralıkları belirlenmiş durumda



Rezidanslar son dönemlerin en gözde konut türlerinden oldu. Artık sadece şehir merkezlerine değil, dışına da inşa ediliyorlar. Üstelik bu tanıma son dönemlerde bir de modüler kavramı eklendi. Artık bu kavramla iç hacimlere bazı müdahaleler mümkün. Hadımköy'de 13 katlı bir rezidans bloğu olarak tasarlanan Ginza Corner da bunlardan biri. Bloktaki dairelerin büyüklükleri , 34 metrekare ile 78 metrekare arasında değişiyor. 
Projedeki fiyatlar ise makul düzeyde.  

Taksitler 1.250 TL
Yapımcı firma Keleşoğlu İnşaat'ın kendi bünyesinde geliştirdiği ödeme planına göre yüzde 50 peşin alınıyor, geriye kalan yüzde 50'lik bölüm ise 24 aya bölünüyor.
Buna göre peşinatlar 30 bin TL'den, taksitler ise 1.250 TL'den başlıyor. Ayrıca tamamını peşin ödemek isteyen müşterilere yüzde 10 indirim yapılıyor. Proje 4 bin 942 metrekare arsa üzerinde geliştirildi. İnşaat alanı büyüklüğü ise 25 bin 388 metrekare.

Göl ve deniz manzarası
Projenin bir diğer özelliği de yine son dönemdeki trendlerden biri olan modüler sisteme sahip olması. Tek oda şeklindeki yapılar isteğe bağlı olarak bölünebiliyor. Rezidansın ikinci katından itibaren Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü manzarası seyredilebiliyor.

NEDEN CAZİP?
- Tamamı peşin ödendiğinde yüzde 10 indirim yapılıyor.
- Lokasyon, sanayi bölgesi. Bu, bölgedeki nitelikli konutların uzun vadede iş yapması anlamına geliyor.
- Yapımcı şirket ince işçilikte son derece başarılı.
- Metrekare fiyatları, projenin nitelikleriyle karşılaştırıldığında gayet iyi görünüyor.

0212 855 89 19
www.kelesoglu.com
[email protected]


Tebernüş Kireçci


Geri Dön