28 / 04 / 2024

GIPTA borsada ne zaman işlem görecek? Halka arz kaç lot verdi?

GIPTA borsada ne zaman işlem görecek? Halka arz kaç lot verdi?

​​​​​​​Gıpta Ofis halka arz sonuçları için meraklı bekleyiş sona erdi ve sonuçlar ilan edildi. Buna göre, şirket payları, GIPTA Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Gıpta Ofis halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek? İşte detaylar..



Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi Anonim Şirketi talep toplama işlemleri 6-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşmişti. Sürecin sona ermesinden sonra yatırım yapan binlerce kişi, ''Gıpta Ofis halka arz sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?'' sorularını gündeme taşırken, sonuçlar erişime açıldı. Bu kapsamda, 20.90 TL'den halka arz olan hisseler, Yıldız Pazar'da işlem görecek. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, şirketin halka arz büyüklüğünün 836 Milyon TL olması öngörülüyor. Peki, Gıpta Ofis halka arz kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek? İşte detaylar...

GIPTA borsada ne zaman işlem görecek? Halka arz kaç lot verdi?

SON DAKİKA GIPTA OFİS HALKA ARZ SONUÇLARI BELLİ OLDU

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi A.Ş'nin halka arz sonuçları belli oldu. Halka arzda toplam 3 milyon 364 bin 768 bireysel yatırımcıya dağıtım yapılırken yatırımcılar 8 - 9 lot hisse aldı.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler aktarıldı:

''Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi A.Ş'nin paylarının halka arzına yönelik talep toplama işlemleri, sabit fiyatla talep toplama yöntemi ile beraber, 6 - 8 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşmiştir. Halka arzda birim fiyat 20,90 TL olarak açıklanmış olup, halka arz edilen 40 milyon Türk Lirası nominal değerli payların satışı yapılmış ve bu kapsamda, halka arz büyüklüğü 836 milyon Türk Lirası olmuştur. Halka arzda yurt içi kişisel yatırımcılara nihai tahsisat miktarının yaklaşık 5,18 katı, yurt içi kurumsal yatırımcılara ise yaklaşık 11,36 katı seviyesinde talep gelmiştir.''

GIPTA borsada ne zaman işlem görecek? Halka arz kaç lot verdi?

GIPTA OFİS HALKA ARZ BORSADA HANGİ TARİHTE İŞLEM GÖRECEK?

Gıpta Ofis'in 14-15 Eylül 2023 tarihleri arasında Borsa İstanbul'da "GIPTA" koduyla işlem görmeye başlaması öngörülüyor.

Konuya ilişkin resmi açıklama geldiği zaman haberimizde yer verilecektir.

Başvuru yapana 33 bin 387 TL para yardımı! 3 aylık sigorta girişinin olması yeterli!

En düşük emekli maaşı 10 bin 332 TL olacak! Detaylar peş peşe geldi! İşte son gelişmeler...

Bakan Işıkhan resmen açıkladı! İstihdamda yeni dönem başlıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön