29 / 04 / 2024

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020’de yaşanan meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilen 216 konut ve 72 işyerinin, Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 



Giresun'da Ağustos 2020'de meydana gelen sel felaketi sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Giresungazete'de yer alan habere göre; AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020’de meydana sel felaketinin ardından, Dereli ilçesinde afetzedeler için yapılan 216 konut ve 72 işyerinin, Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Giresun daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

Milletvekili Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla bir sene gibi kısa bir sürede Giresun’da sel afetinin izlerinin büyük oranda ortadan kaldırıldığını söyleyerek  “Devletimiz şefkat eliyle birlikte bütün imkanlarını seferber ederek hemşehrilerimizin yanında yer almış ve yapılan çalışmalar neticesinde büyük ölçüde afet bölgelerinin yaraları sarılmıştır” dedi.

Giresun sel konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!


Geri Dön