06 / 05 / 2024

Gizia'dan ikinci mağaza zinciri!

Gizia'dan ikinci mağaza zinciri!

Gizia'nın patronu İsmail Kutlu yurt dışından birçok franchising teklifi almış. Bu talepleri değerlendiren Kutlu, bakalım konsepti ilk olarak hangi ülkeye taşıyacak?



Gizia'nın patronu İsmail Kutlu, perakende sektörünün önemli isimlerinden. Kadın giyim markasını kısa sürede iyi bir noktaya taşımayı başardı. Firmanın hem yurtiçinde hem de yurtdışında mağazaları var.

Fakat Kutlu sadece Gizia ile yetinecek gibi görünmüyor. İkinci bir perakende zinciri daha oluşturmak için kolları sıvamış durumda. Kutlu'nun Gizia Gate ismiyle oluşturduğu yeni mağaza konsepti doludizgin büyüyor.

İlk mağazası 2015'te açılan Gizia Gate'nin mağaza sayısı şimdiden beşe ulaştı. Bu mağazalar Nişantaşı, İstanbul Havalimanı, Aqua Florya, Emaar AVM ve Yalıkavak Marina'da. Türk moda tasarımcılarının ürünlerini aynı çatı altında toplamak üzere oluşturulan mağazada aralarında Hakan Yıldırım, Arzu Kaprol, Dice Kayek, Gül Ağış gibi isimlerin de bulunduğu halen 140 Türk moda tasarımcısının ürünleri bulunuyor. Mağazalarda kadınlara yönelik günlük giyim, abiye, elbise, aksesuar, ayakkabı ve çanta tasarımları yer alıyor. Para'dan Özbey Men'in öğrendiğine göre, Kutlu bu mağaza konseptini yurt dışına da taşımayı planlıyormuş. Yurt dışından birçok franchising teklifi almış. Bu talepleri değerlendiren Kutlu, bakalım bu konsepti ilk olarak hangi ülkeye taşıyacak?.


Geri Dön