06 / 05 / 2024

Gkn Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!


Gkn Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Gürkan Somuncu tarafından kuruldu.



Gkn Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Gürkan Somuncu tarafından kuruldu.

Gkn Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi konusu:
Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Insaat malzemelerİ alım ve satımını yapmak Her türlü motorlu kara, deniz tasıt araçlarının özellikle Otomobil perakende ticareti yapmak, aracılar ile internet, TV. Vb. Üzerinden ticaretini yapmak kiralamak, alımı ve satımı islerini tüm boyutları ile yapmak, Oto galerileri açmak, isletmek veya islettirmek. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Turistik oteller, moteller, kamp yerleri, tatil köyleri, villa, her türlü müstakil yada çok katlı konut, iş ve alışveriş merkezleri yaşam alanları tesis ve inşa etmek, satmak, satın almak, üçüncü kişilere kiraya vermek veya bunlardan kiralamak, turistik işletmeyle ilgili ayni ve şahsi haklar kabul ve tesis etmek, turizm işletmeciliği yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla Ulusal ve uluslar arası sanatsal organizasyonlar düzenlemek, bu alanlarda etkinliklerde bulunmak, tanıtım hizmetleri, halkla ilişkiler faaliyetleri, turistik tesislerde şov programları, animasyon, organizasyonlar ve eğlence programları düzenlemek Her çeşit restoran, pastane, çay bahçesi, kafeterya, kafe bar, gazino, diskotek, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak, dış giyim eşyaları, her türlü kumaş ve iplik alım satımı ve ithalat ihracatını yapmak. internet üzerinden her türlü ticari faaliyette bulunmak.
 


Geri Dön