Turizm

Gloria Serenity Resort, en iyi dizayn edilen oteller listesinde!

Tophotelsru'nun misafirlerden aldığı yorumlar sonucunda; Gloria Golf Resort Türkiye'nin en iyi 10 konferans otelinden biri olurken, Gloria Serenity Resort de Türkiye'nin en iyi dizayna sahip 10 oteli arasında yer aldı.

Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu pazarında yaygın olarak kullanılan internet portalı Tophotelsru'nun misafirlerden aldığı yorumlar sonucunda; Gloria Golf Resort Türkiye'nin en iyi 10 konferans otelinden biri olurken, Gloria Serenity Resort de Türkiye'nin en iyi dizayna sahip 10 oteli arasında yer aldı. Dünya çapındaki oteller baz alınarak ve hizmet kalitesi değerlendirilerek yapılan en iyi 100 otel listesine girmeyi başaran otel ise Gloria Verde Resort oldu. 

Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu BDT'nin en büyük online otel katoloğu Tophotels.ru sitesi üzerinden yapılan oylamalar sonucunda; Türkiye'nin en iyi balayı, aile, dizayn, konferans ve spa kategorilerinde yer alan oteller belirlendi. Özaltm Holding'in turizm yatırımları olan Gloria Golf Resort ve Gloria Serenity Resort, iki kategoride Türkiye'nin en iyi ilk 10 oteli arasında yer aldı. Çok sayıda uluslararası toplantıya ev sahipliği yapan Gloria Golf Resort, Türkiye'nin en iyi 10 konferans otelinden biri olurken, Gloria Serenity Resort da Türkiye'deki en iyi dizayna sahip 10 otelden biri seçildi. 



Sabah Tatil