Dekorasyon

GLOSSMAX zengin renk seçeneği sunuyor!

Mekânlarınıza konfor ve doğallığı sunarken, tasarımdan ve yenilikten vazgeçmeyen Kastamonu Entegre, GLOSSMAX ürünü ile ışıltılı şıklığı ve göz kamaştıran bir zarafeti mekanlar ile buluşturacak

Dekorasyon malzemelerinde ve mobilya üretiminde şıklık ve kalitenin simgesi olarak kullanılan GLOSSMAX, dekorasyonda ayna parlaklığını yakalamak isteyenlerin zengin renk seçeneği ile vazgeçilmezi olacak. 


Kapı, mutfak-banyo, yer, dolap gibi kadar tüm ahşap dekorasyon malzemelerinde ve mobilya üretiminde şıklık ve kalitenin simgesi olarak kullanılabilecek GLOSSMAX parlak levha ürünleri dekorasyonda yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. GLOSSMAX, parlak görüntüsü ile yaşam alanınıza kolayca modern ve şık bir görüntü kazandıracak.


Mutfak dolabından gardıroba, banyo dolabından kapıya ve daha birçok mobilyada kolaylıkla kullanabileceğiniz GLOSSMAX’ın farklı renk seçenekleri bulunuyor. Arka yüzü de ön yüzü ile aynı desende, yüksek parlaklıkta üretilen GLOSSMAX ürünleri, ayna yüzey görüntüsü sayesinde mekanlara derinlik katıyor.