27 / 04 / 2024

Glow 3 Çekmeköy'de yaza merhaba partisi! 223 bin TL'ye! 60 ay sıfır faizle!

Glow 3 Çekmeköy'de yaza merhaba partisi! 223 bin TL'ye! 60 ay sıfır faizle!

Firma: MOM Yapı

Proje: Glow 3

Avrupa Holding’e bağlı MOM Yapı’nın ilk projesi olan ve Çekmeköy’de inşa edilen Glow 3’ün sakinleri, havuz başında düzenlenen barbekü partisiyle yaza merhaba dedi



MOM Yapı’nın prestij projesi Glow 3’ün sakinleri, havuz başında düzenlenen barbekü partisiyle yaza merhaba dedi.  MOM Yapı  Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Balcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen partiye, projeden konut sahibi olanlar yoğun ilgi gösterdi.


Davetliler, İstanbul’un zemini en sağlam ilçeleri arasında gösterilen Çekmeköy’de yükselen Glow 3’ün açık alanında güneşli havanın tadını çıkarırken, çocuklar da kendileri için kurulan oyun alanında keyifli vakit geçirdiler.


2010 yılının ilk çeyreğinde temeli atılan ve Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesinde olan Glow 3’ün açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Glow 3’ün dış bahçesinde, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanı da mevcut. Basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış 2 adet üniversal oyun sahası da olan Glow 3, sakinlerinin açık havanın keyfini çıkarmasını sağlıyor. Kapalı alan aktiviteleri için sunulan tesisler arasında ise çocuk oyun alanı, masa tenisi, langırt, PlayStation, bilardo ve hobi alanı bulunuyor. Havuz cafe, fitness alanı, saunalar, soyunma odaları, dolaplar ve duşlar da Glow 3’ün sunduğu kapalı sosyal alanlar arasında yer alıyor.


Glow 3 dünyasında kendine yer bulmak isteyenler için ise cazip ödeme koşullarıyla ev sahibi olma fırsatı devam ediyor. Projede daireler 223 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Glow 3’ün ödeme koşullarında peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Diğer bir seçenek olarak ise firma bünyesinde verilen peşinat tutarına göre 60 aya kadar 0 faiz ile vadelendirme yapılabiliyor.


0216 527 26 03


http://www.glow3.com


projeye sor



Geri Dön