02 / 05 / 2024

GNL Gayrimenkul İnşaat ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


GNL Gayrimenkul İnşaat ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tevfik Günal tarafından 240 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



GNL Gayrimenkul İnşaat ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 240 bin TL sermaye ile bugün Tevfik Günal tarafından kuruldu. 

GNL Gayrimenkul İnşaat ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;GAYRİMENKUL a- Her türlü gayrimenkulun alım, satım ve kiralanmasında, gayrimenkul sahip, geliştirici, yatırımcı, alıcı, kiracı ve ilgililerini bir araya getirmek, tanıtım, sunum ve aracılık hizmetleri vermek. b- Muhtelif gayrimenkul projelerinin pazarlama, satış, halkla ilişkiler politikalarını oluşturmak, bu konuları üstlenmek ve danışmanlık hizmetleri sunmak. c- Her türlü gayrimenkul vetesislerin alım satım, değerleme, yönetim, danışmanlık ve işletimle ilgili diğer tüm danışmanlık ve faaliyetleri üstlenmek. d- Bir gayrimenkulun, gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların belli tarihteki değerinin takdirini yapmak, yaptırmak ve rapor hazırlamak, hazırlatmak. e- Şirket ve varlıkların değer......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön