29 / 04 / 2024

GO yakıt istasyonu Şanlıurfa'da açıldı!

GO yakıt istasyonu Şanlıurfa'da açıldı!

GO yakıt istasyonları, birbiri ardına açılmaya devam ediyor. Türkiye'ye yayılan akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO ayrıcalıklarını, açtığı yeni nesil yakıt istasyonu ile Şanlıurfa'ya da taşıdı.




Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO yakıt istasyonları, birbiri ardına açılmaya devam ediyor. Türkiye'ye yayılan akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO ayrıcalıklarını, açtığı yeni nesil yakıt istasyonu ile Şanlıurfa'ya da taşıdı.


Türkiye'nin "tek çatı altında komple enerji çözümleri sunan" yegane kuruluşu İpragaz'ın, 52 yıllık tecrübesini ve güvencesini yansıttığı yeni nesil GO yakıt istasyonu, Şanlıurfa Uğurlu Beldesi'nde açıldı. Akçakale Yolu üzerinde 18'inci kilometrede yer alan GO yakıt istasyonu, dün düzenlenen törenle hizmete girdi. GO Satış Müdürü Hakan Çelik ve İpragaz yöneticilerinin yer aldığı tören, GO bayisi Aysu Petrol sahibi Ahmet Çetindağ'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Yerel yöneticiler, iş dünyası ve sektör temsilcilerinin de hazır bulunduğu açılış törenine, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.


Geri Dön