28 / 04 / 2024

Göcek Vineyard'da 145 bin Euro'ya!

Göcek Vineyard'da 145 bin Euro'ya!

Göcek Vineyard'da evlerin fiyat aralıkları 145 bin euro ile 260 bin euro arasında değişiyor



Dionisos, şarap tanrısıdır. Üzüm bağlarıyla en yakından ilgilenen tanrıdır. Göcek de antik Yunan döneminde üzüm ve şarapla birlikte adı en çok anılan yerlerden biridir.

Set İnşaat da Akdeniz'in bu cennet köşesinde hayata geçirdiği Göcek Vineyard'ı, buna benzer sözlerle tanımlıyor: "Vineyard bulunduğu bölgedeki tarihsel sürekliliği ismiyle ve koruduğu üzüm bağları ile vurguluyor. Yapıların mimari dokusu, bölgedeki taş bağ evlerinden esinlenerek oluşturuldu. Yıllardır salkımların bereketi ve Dionisos'u kıskandıran üzüm bağları, bahçelerin genel peyzajı içinde değerlendirildi. Yapıların mimari dokusu da bu yüzden bölgedeki taş evlerden esinlenilerek oluşturuldu."

Göcek Vineyard, her ne kadar üzüm bağlarına vurgu yapsa da bir başka yeşille de çevrili. Göcek Vineyard, 14 dönümde etrafı çam ormanlarıyla çevrili bir arazi üzerinde hayata geçirildi. Yazlık projede villa ve apart dairelerin çoğu satılmış durumda. Ama, son 11'i için özel bir kampanya başlatılmış durumda. Asırlık çam ağaçları ve Dionisos'un gezindiği Göcek Vineyard'da yapımcı firma, villa veya apart daire satın alanlara 3 yılda satış bedelinin yüzde 6'sı oranında kiralama garantisi veriyor. Büyüklüklerine ve kullanım özelliklerine göre sekiz ayrı farklı tipte hazırlanan Göcek Vineyard'da evlerin fiyat aralıkları ise 145 bin euro ile 260 bin euro arasında değişiyor.

Bu arada hemen belirtelim Set İnşaat, yine Göcek'te bu projenin kardeşi olarak lanse ettiği yeni bir projenin inşaatına da başladı. Yeni projedeki asırlık çamlara bu sefer zeytin ağaçları eşlik ediyor. 11 villadan oluşan bu yeni projedeki her bir ev dağ ve deniz manzarasını görecek. Evlerin her biri ise 225 metrekarelik net kullanım alanına sahip.


Geri Dön